T&A schakelt nog een versnelling hoger

Vanaf 17 mei ’21 wordt er een 6de productielijn voor PC-lamellen in dienst genomen. Zo verhoogt T&A nogmaals de capaciteit. N.a.v. de steeds groeiende vraag naar onze slagvaste uv-bestendige polycarbonaat lamellen en de lancering van onze gepatenteerde quadro lamel, hebben we besloten om verder te investeren in extra extrusiematrijzen en de bijhorende machines.

Lees verder

Het maatschappelijk verantwoord gebruik van water

Het lijkt misschien niet zo, maar wist je dat Vlaanderen een zeer waterarme regio is? Volgens de Vlaamse Milieumaatschappij is er in Vlaanderen slechts een watervoorraad van ongeveer 1500 kubieke meter per persoon per jaar. Wanneer je dit cijfer met onze buurlanden vergelijkt, is dat vrij weinig. Sterker nog, wanneer een land onder de 1000 kubieke meter water per hoofd gaat, is er sprake van een ernstig watertekort.

Lees verder

Artstone is al jaren uw specialist in zwembadboorden op maat van uw project

Artstone is uw specialist in zwembadboorden, natuursteen en terrastegels. Al 20 jaar produceren we zelf Belgische blauwe steen. De laatste jaren hebben we onze fabriek uitgerust met apparatuur om ons extra te specialiseren in zwembadboorden. Hierdoor kunnen we zwembadboorden in Belgische blauwe steen aanbieden in diverse afwerkingen, startende van minder dan 50 euro/lopende meter. Het voordeel? Dit luxeproduct kost hierdoor amper meer dan een Oosterse natuursteen waardoor u instaat bent om een extra mooi, high-end zwembad af te leveren aan een lagere kost!

Lees verder

Pollet Pool Group introduceert Piranha X

Pollet Pool Group lanceert met Piranha X een nieuwe generatie zwembadreinigers. Met Piranha X kies je voor een hoogkwalitatief toestel, een onderhoudsvriendelijk product en simpelweg de ‘best in class’ robot. Piranha X levert een glansprestatie in alle vergelijkende tests. Het sterke tandwielmechanisme van Piranha X vermijdt het gebruik van riemen en onderscheidt zich van de klassieke robots. Het geweldige uiterlijk van Piranha X is de kers op de taart.

Lees verder