Breng je technische tekeningen tot leven met 3D

De plannen en technische tekeningen van een zwembad-, zwemvijver- of tuinontwerp worden steevast uitgevoerd volgens de regels van de kunst. Een technische tekening of plan wijkt geen millimeter af van de geldende normen en voorschriften. Alle informatie die je nodig hebt om het getekende te kunnen uitvoeren, staat op zo een plan vernoemd.

Lees verder

Hayward: AquaVac 6-serie, 2 versies voor reinigingsefficiëntie op maat!

VERSIE MET BORSTEL OF SCHUIM, HET BESTE VOOR HET REINIGEN VAN ALLE COATINGS

De nieuwe modellen uit de AquaVac® 6-serie zijn nu verkrijgbaar in twee versies om uit te kiezen, voor alle soorten zwembadafdekkingen. De basisreferentie, de borstelrol met spijkers, is ideaal voor het reinigen van bassins met voeringen. De schuimoptie biedt een optimale hechting op tegelbekledingen en rvs-kuipen. Een innovatie die voldoet aan de verwachtingen van de consument en die de reinigingsprestaties verder verbetert.

Lees verder

KEEP IT COOL

12 dagen lang, niet meer of niet minder hebben we vorige zomer kunnen bakken en braden in temperaturen van 30°C en hoger. Naast de hittegolf die zich afspeelde in augustus 2020 werden we ook tijdens de rest van zomermaanden getrakteerd op een flinke portie zonneschijn. Tegenwoordig zijn hete zomers in België eerder de regel dan de uitzondering.

Lees verder