Schrijf je voor 30/06 in voor de wedstrijd ‘Belgische Zwembad-, Wellness- & Zwemvijverbouwer’

Met een grote passie voor ’t vak, techniek en afwerking ga jij elke dag aan de slag! Daarom ben jij de ideale kandidaat voor de wedstrijd ‘Belgische Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer 2023-2024’.

Waag je kans en schrijf je nu in! 

LET OP, DE UITERLIJKE DEADLINE OM JE IN TE SCHRIJVEN IS 30 JUNI!
Vanwege het grote succes van de wedstrijd en de organisatorische gevolgen die dit met zich meebrengt, vraagt de wedstrijdorganisatie uitdrukkelijk om deze deadline te respecteren. Inschrijvingen die na 30 juni binnenkomen, worden helaas niet weerhouden. Dus wacht niet langer, pak je kans en schrijf je nu in!

Lees verder

Opgeruimd staat netjes! Kies voor een bedrijfswageninrichting op maat

Een goede bedrijfswageninrichting geeft je snel en gemakkelijk toegang tot je gereedschap en de materialen die je nodig hebt op de werf. Maar een slimme inrichting leidt niet alleen tot efficiëntie en tijdsbesparing, het draagt ook bij aan een veilige werkomgeving. Het risico op lichamelijke belasting vermindert omdat het dragen van zware materialen wordt geminimaliseerd. Bovendien geeft de inrichting een professionele uitstraling waardoor je meer vertrouwen krijgt van de klant. Je bedrijfswagen is de drijvende motor achter je bedrijf. We vertellen waar je allemaal aan moet denken als je ‘m geschikt wilt maken voor de technische dienst.

Lees verder

Leestip: In+Outdoor living in stijl van Patrick Retour 

“Als het klikt tussen binnen en buiten, dan mag je spreken van een cosy thuishaven waar het altijd goed is om aan te meren.” Het boek In+Outdoor living in stijl van Patrick Retour slaat een brug tussen huis en tuin. Hoe kan je de inrichting van de tuin afstemmen op het interieur van een woning? Dat is de hamvraag die in het boek behandeld wordt.

Lees verder

Hydrostatische druk – The pressure is on!

Wat is er sterk genoeg om een betonnen bad uit de grond tillen? Of om vezelversterkt epoxy te buigen en verbrokkelen? Het antwoord is hydrostatische druk. Voornamelijk bij ingegraven zwembaden die zich in tuinen met een hoge grondwaterstand bevinden, kan dit fysisch fenomeen een probleem vormen. Als de druk te groot wordt, kan dit leiden tot schade aan de zwembadconstructie. In dit geval is voorkomen beter dan genezen.

Lees verder

SCP Benelux: Dankzij het partnerschap tussen SCP en Avady kunnen wij u een breed assortiment aan meet- en doseerapparatuur voor waterbehandeling bieden …

Avady, al 11 jaar fabrikant-partner van SCP, is DE specialist in meet-, doseer- en apparatuur. Deze fabrikant biedt een assortiment innovatieve en hoogwaardige waterbehandelings-
apparaten, die eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn, voor alle soorten zwembaden, inclusief openbare zwembaden. 

Op zijn website avadypool.com vindt u vele technische video’s om op zeer duidelijke wijze te helpen bij de installatie en het gebruik van de apparatuur.

Lees verder

LPW Pools: nieuw gebouw en nieuwe ambities

LPW Pools, opgericht in 1962 als Belgische zwembadfabrikant en tegenwoordig onderdeel van The Swimming Pool Hub (TSPH), opende op zaterdag 29 april vol trots de deuren van hun volledig gerenoveerde gebouw in Aarschot. Tijdens de opendeurdag konden bezoekers niet alleen het nieuwe gebouw bewonderen, maar ook allerlei nieuwe producten en demo’s ontdekken. Met meer dan 60 jaar ervaring op de teller heeft LPW Pools een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor zowel particulieren als professionals. Het bedrijf heeft als grote ambitie om de komende jaren nieuwe markten te verkennen en zich te richten op export. Met dit nieuwe gebouw maken ze alvast een vliegende start.

Lees verder

Hayward: bespaar 6.000 liter water met SwimClear™*

De SwimClear™ patroonfilter is twee keer zo efficiënt als een conventionele zandfilter en vangt zelfs het fijnste vuil (20-25 micron) op. Met een filteroppervlak tot 63 m² heeft deze filter een zeer grote opslagcapaciteit, waardoor terugspoelen niet nodig is. Dit betekent dat jaarlijks duizenden liters water worden bespaard, om nog maar te zwijgen van de besparing op chemicaliën. Het rendement kan nog worden verhoogd door het te combineren met een pomp met variabele snelheid.

*Voor een zwembad van 8 m x 4 m x 1,5 m.

Lees verder