De elementenfilter SWIMCLEAR™, een filter met duidelijk betere prestaties!

SwimClear™ is de ideale partner van een pomp met variabele snelheden die leidt tot een lager verbruik van energie en chemische producten. De elementenfilter SwimClear™ combineert namelijk uiterst fijne filtering met een optimaal retentievermogen. Dit resulteert in onvergelijkbaar zuiver water dat veel helderder is dan met een klassieke zandfilter.

Lees verder

Blue Drops: Ogenflex by Haogenplast

Gewapende folie van topkwaliteit
Onze bacteriewerende en vlekbestendige Haogenplast folies hebben een uitstekende flexibiliteit en duurzaamheid. Ze zijn zeer eenvoudig te versnijden en kunnen zowel over als tegen elkaar gelast worden.

Naast onze Classic Range met 8 standaard kleuren, hebben we ook een mooie en uitgebreide Stoneflex 3D collectie. Dankzij de sterke slijtvastheid (uv-bestendig) gaan deze folies een leven lang mee!

Lees verder

Het hydraulisch systeem van overloopzwembaden

Een overloopzwembad of spiegelzwembad is een streling voor het oog. Op hydraulisch vlak heeft een overloopzwembad evenveel nood aan filtratie als een traditioneel zwembad. Maar om een overloop over de volledige oppervlakte te verzekeren moet het debiet (de volumesnelheid) wel groter zijn. Daarom behandelen we in dit artikel de volgende vragen. Hoeveel groter moet het debiet zijn? Verbruiken overloopzwembaden meer? En kunnen pompen met een variabele snelheid een hoger verbruik verminderen?

Lees verder

De toekomst is (bijna) hier: retrofit-onderdelen en beweegbare terrassen

The Swimming Pool Hub (TSPH) is een Europese groep, actief in de zwembadsector. Deze groep is ontstaan in 2020 na een samenwerking tussen verschillende grote spelers zoals Covrex®, LPW Pools en de franse fabrikant Walter Pool. Wij spraken met Guillaume de Troostembergh, co-managing director van TSPH over wat de toekomst volgens hem brengt.

Lees verder