Time to take control: uitmuntende waterkwaliteit binnen handbereik

Het bekomen van perfect helder en veilig zwemwater is de heilige graal voor zwembadprofessionals en -eigenaars. Toch dragen beide partijen ook onderhoudsvriendelijkheid hoog in het vaandel. Gelukkig zijn er voldoende producten en systemen op de markt die de waterkwaliteit automatisch controleren en zo de kans op fouten vermijden. De systemen die vandaag op de markt verschijnen, zijn ongecompliceerd en gebruiksvriendelijk. Zelfs de grootste leek kan ermee aan de slag.

Lees verder

De voordelen van een high-quality Aquadeck®

Een automatische zwembadafdekking dient meerdere doelen: veiligheid, functionaliteit, energiebesparing, design, gebruiksgemak … en intelligentie. Elk aspect is voor Aquadeck® even belangrijk. Bij een boek valt de cover meteen op. Dat geldt ook voor de cover van het zwembad. Het is de eerste kennismaking en het roept direct een gevoel op. Maar Aquadeck® gaat nog verder. Dankzij een Aquadeck® zwembadafdekking kun je naast esthetiek, ook rekenen op een aantal andere voordelen.

Lees verder

Distri Pond: E245 Spraybond recycanister – een duurzaam alternatief

SealEco-Distri Pond wil meer en meer haar steentje bijdragen in de ontwikkeling van herbruikbare en duurzame systemen. Daarom zal de E245 Spraybond vanaf nu in een herbruikbare verpakking geleverd worden. De recycanister wordt na gebruik weer opgehaald en teruggestuurd naar de fabrikant zodat deze weer klaargemaakt kan worden voor hergebruik.

Lees verder

CF Group en zwembadfiltratie: de juiste balans tussen technische en chemische factoren

Zwembadfiltratie is essentieel voor een optimale zwemervaring. Voor zwembadexperts is het essentieel om de kneepjes van het vak te kennen om voor filtratie kwaliteitsoplossingen te bieden die zijn afgestemd op de behoeften van de klant. Laat CF Group Benelux als fabrikant en distributeur van zwembaduitrusting voor professionals, jouw gids zijn in de verschillende technische en chemische aspecten van filtratie.

Lees verder

Bluedrops: de voordelen & werking van de blueplus UV-C Titan

De blueplus UV-C Titan zorgt voor kristalhelder water. Het uitgekiende ontwerp en de hoogwaardige materialen resulteren in een hoge UV-C-straling met een golflengte van precies 253,7 nm. De hoge bestralingsdosis doodt vrijwel alle bacteriën, virussen en ook schimmels en levert aldus helder en schoon water. Hierdoor kunnen eventueel de toegevoegde chemicaliën (bijv. chloor) met tot wel 80% worden gereduceerd, wat zorgt voor een natuurlijker, gezond water!

Lees verder

Alpha Industries geeft Chaleur Sauna een geweldige update

De Chaleur Sauna’s van Alpha zijn al een tijdje bekend onder het grote publiek, maar onlangs kreeg dit model een mooie update. De binnenkant wordt nu standaard afgewerkt met 125 x 12.5 cm brede, verticaal geplaatste profielen die prachtig geolied kunnen worden in diverse kleuren. Maar de binnen- en buitenafwerking kunnen natuurlijk worden aangepast aan de voorkeuren van de klant of het huisontwerp. Daarvoor biedt het merk een breed scala aan opties, waaronder de nieuwe houten latjes afwerkingsproduct met 19 kleur keuzes

Lees verder