Op zoek naar creatieve ideeën voor een buitenruimte?

Denk je bij een terras spontaan aan een nogal saaie rechthoek? Hoeft echt niet! Cedral terrasplanken bieden je zoveel meer ontwerpmogelijkheden. Laat je dus alleen beperken door je creativiteit en maak van het terras een ultieme leefruimte in de openlucht. Met onze tips moet dat vast lukken! De terrasvloer is ook duurzaam en heeft enkele unieke voordelen. Vraag gratis een professioneel staalpakket aan.

Lees verder

Hayward zet zich vandaag in voor morgen: het ecologisch verantwoorde zwembad

IN 2023 ZAL HET IDEALE ZWEMBAD ECOLOGISCH VERANTWOORD ZIJN
De herhaalde hittegolven en waterbeperkingen in het seizoen 2022 hebben de trend alleen maar versneld: de ecologische verantwoordelijkheid is bepalend voor het zwembad van morgen. Als vooroploper op het gebied van technologieën en trends is Hayward al lang en volledig bewust van de uitdaging van efficiëntie: het steeds beter doen en tegelijk steeds minder energie en water verbruiken. Milieubescherming en instandhouding van natuurlijke hulpbronnen zijn geïntegreerd in de Hayward apparatuur van de laatste generaties. Hayward investeert in en ontwikkelt oplossingen voor de uitrusting van “energiezuinige” zwembaden voor een deugdelijk en verstandig beheer van zwembaden en een meer ecologisch verantwoord zwembadplezier.

Lees verder

Technics & Applications lanceert een nieuwe model opbouwrolluik: Top One

In April 2023  lanceert T&A een  nieuwe opbouwafdekking : “Top One”, de opvolger van de huidige EcoTop. Met de ontwikkeling van dit nieuwe systeem komt T&A tegemoet aan de vraag naar een moderne, duurzame maar tegelijkertijd ook budgetvriendelijke afdekking. De Top One is verkrijgbaar in 2 modellen, nl. de standaard versie  en de solar versie.

Lees verder

4 reden waarom GridSoap® het beste product is om de warmtepomp te reinigen!

1. Bespaar
Zelfs bij de meest exclusieve warmtepomp, verspilt een vuile verdamper gigantisch veel energie. Een warmtepomp neemt lucht uit de omgeving aan de hand van een verdamper. Als deze vuil is door stof, vegetatie en modder, kan er minder energie geabsorbeerd worden. Hierdoor moet de warmtepomp langer werken om de gewenste temperatuur te bekomen en zal de levensduur van de warmtepomp verkort worden.

Door te reinigen met GridSoap® wordt de luchtstroom tussen de lamellen weer optimaal! Hierdoor verlaagd de energiefactuur en presteert de warmtepomp veel beter

Lees verder

Alpha Industries: een beeld zegt meer dan duizend woorden

Bij Alpha Industries staan we voor kwalitatieve en betrouwbare wellness-innovaties. En dit illustreren we graag aan onze klanten met goede, duidelijke en detailgerichte productfoto’s. Wanneer je iets op het internet koopt, is het contact met het product beperkt. Je kan het niet aanraken, ruiken of horen. Een deel van je zintuigen wordt uitgesloten van de productbeleving, en net daarom is het zo belangrijk dat we onze producten zo waarheidsgetrouw mogelijk weergeven met een duidelijke foto.

Lees verder