Blue Drops: introductie blueplus LIGHTS

Na meer dan 18 maanden intensieve testing en productontwikkeling stellen wij met trots onze blueplus LIGHTS voor aan alle professionele zwembad-intstallateurs en -fabrikanten. Dankzij de allernieuwste technologie in de ledverlichting bieden wij onze klanten een uiterst betrouwbaar product voor alle type zwembaden (beton, liner, monoblock …).

Lees verder

SCP: liner Proflex®

PROFLEX®-membranen worden vervaardigd door HAOGENPLAST, al 50 jaar een
erkende specialist op het gebied van waterdichting (voor woningbouw en bouw), in
fabrieken die gecertificeerd zijn volgens ISO 14001 (milieu), ISO 9001 (kwaliteit) en
OHSAS 18001 (veiligheid en hygiëne).

Lees verder

BREAKING NEWS: CF Group neemt Starline Group over en consolideert haar positie als belangrijke speler op de Europese zwembadmarkt

CF Group, een Europese multidisciplinaire productie- en distributiegroep in de zwembadbranche, actief in meer dan 40 landen met wereldwijd 1.200 mensen in dienst. De geconsolideerde omzet bedraagt meer dan 300 miljoen euro.

Als voortzetting van haar externe groeistrategie neemt CF Group het Nederlandse bedrijf Starline Group over, een toonaangevende fabrikant en distributeur van composiet- en polypropyleen zwembaden, zwembadafdekkingen, waterbehandelingssystemen, maatwerk en 3D composiet producten in de Benelux en de Europese markt.

Lees verder