Groen genieten bij BioBalans in Kermt-Hasselt

Voortaan kan iedereen met een hart voor de natuur gezond ontspannen bij BioBalans. Dit gloednieuwe kuuroord kiest voor milieu en energievriendelijke materialen, 100% groene energie en uitsluitend biologische producten.

Bio, een weldaad voor ons lichaam en het milieu
Wie gezond wil genieten, kan voortaan terecht bij BioBalans in Kermt-Hasselt voor een relaxerende of dieptemassage, zuiverende lichaamspakking, gezondheidsconsultatie of saunabezoek. Alle gebruikte producten zijn 100% natuurlijk en biologisch. BioBalans kiest bovendien voor groene energie waardoor onze ecologische voetafdruk ook tijdens het genieten beperkt blijft. Een dagje zuiveren, de stramme spieren laten los masseren of gewoon zalig ontspannen: de arrangementen worden aangepast aan de wensen en noden van de cliënt. Ook voor de aanstaande mama’s stelt BioBalans een uitgebreid gamma arrangementen voor om zorgeloos te relaxen en zwangerschapskwaaltjes te verlichten.

Dagmar Cox, gezondheidsconsulente BioBalans: “De natuur houdt ons lichaam gezond. Daarom kiest BioBalans voor het Italiaanse natuurlijke topverzorgingsgamma ‘Green Energy Organics’. De producten van Green Energy Organics zijn van nature rijk aan vitaminen en nutriënten waardoor ze een enorme voedende en therapeutische waarde hebben. De body mud therapie is uniek in zijn soort. Deze 7 kleipakkingen met biologische bloemen- en plantenextracten zorgen ervoor dat elke cliënt weer als herboren buiten gaat. Onze lichaams- en gelaatsverzorgingen zijn dan ook specifiek gericht op het behouden en bevorderen van een gezond en vitaal lichaam.”

Privésauna in een natuurlijk, luxueus kader
De privésauna van BioBalans biedt alles om in een natuurlijk kader te ontspannen en te genieten van elkaar. Zuiver je lichaam in de Finse sauna met zouttherapie en tweepersoonsligbank. Geniet van een Oosters zuiveringsritueel in het Turks stoombad. Kom tot rust in de riante houten loungezetel. Laat het warme water je masseren in het massagebad met kleur- en aromatherapie. Het water wordt bovendien voor elke bezoeker ververst waardoor het gebruik van chloor of andere chemicaliën overbodig is. Wie een hapje wil eten tijdens de ontspanning krijgt een maaltijd met biologische ingrediënten aangeboden vergezeld van een bio wijntje of champagne. Kortom alles om je lichaam te zuiveren en te ontspannen op een natuurlijke manier.

Privé afhuren kan vanaf 110 euro voor twee personen gedurende drie uur, badlinnen, drankjes, vers fruit en biologische verzorgingsproducten inbegrepen.