Krachtig trainen zonder keren

De innovatieve HydroStar turbinezweminstallatie kan voortaan ook heel eenvoudig in bestaande zwembaden worden ingebouwd.

Met de HydroStar turbinezweminstallatie van BINDER kunnen ook eigenaars van kleinere en middelgrote zwembaden op uithouding trainen, zonder dat ze daarbij voortdurend moeten keren. De zwembadtechniekspecialisten hebben nu een moderne inhanginstallatie met een elegant design ontwikkeld, die gemakkelijk in een bestaand zwembad kan worden geplaatst.

Lees verder

Alpha Industries presenteert trots haar nieuwste aanwinst in de vorm van een unieke Lounge Hangzetel. Deze is ontworpen om perfect in de relaxruimte van wellnessfaciliteiten te passen.

Het modern en ergonomische design garanderen een uiterst comfortabele relaxatie. De grijze stoffering inclusief 2 kussens past bij elk interieur, maar is ook UV- en weerbestendig voor outdoor toepassingen. Het aluminium frame is tegelijk licht en stabiel. Optioneel met houten ophanging of swinger. Maximum gewicht 125 kg.

Lees verder

Mecodo IoT
- Het wellness systeem van de toekomst

Met het Mecodo IoT systeem kunt u elk aspect van uw wellness installatie automatiseren en controleren. Van filtratiepompen tot het bedienen van het rolluik, van verschillende lichtsturingen tot waterbehandeling, … 
alle parameters worden continu gemeten, gecontroleerd en gedoseerd. Indien er zich een probleem voordoet worden meldingen automatisch via email en/of sms verzonden naar alle belanghebbenden.

Lees verder

Pahlén zweert bij brons !

Pahlén AB, fabrikant van hoogwaardige zwembadonderdelen voor de professionele zwembad-industrie, stelde op de beurzen van Barcelona en Keulen haar nieuwe ‘WaterVISE’ bronzen pomp voor.

Na exact 50 jaar ervaring is de nieuwigheid aan deze pomp dat ze een bronzen pomphuis en bronzen impeller combineert met een kunststof voorfilter. Daardoor blijft de topkwaliteit van een bronzen pomp behouden, oogt ze attractief en ligt ze competitiever in de markt!
Lees verder

DINOTEC een geavanceerde technologie die vanaf nu beschikbaar is bij LMP Pool Parts. Ontdek de ‘PC Dynamics Professional’ nu!

Het perfecte beheer van uw zwembad, 24 uur op 24.
Het PC Dynamics Professional systeem garandeert dag en nacht een optimale waterkwaliteit. Het bewaakt en regelt alle hygiëne- en waterparameters. Dankzij de automatische dosering moeten producten voor waterbehandeling alleen worden toegevoegd wanneer dat echt nodig is.
Lees verder

Pomaz en PoolCop – samen voor betere zwembaden, beter overzicht

Pomaz en PCFR/PoolCop gaan intensief samenwerken om ‘connected pool’ in België en Nederland naar een hoger plan te tillen.

PoolCop is een veelbelovende en onderscheiden zwembadoplossing welke zorgdraagt voor een modern en gezond zwembad. Volledige controle over het zwembad voor de zwembadbouwer én zwembadbezitter, op eigen smartphone of tablet.

Lees verder