Mecodo® IoT

LET ALL THINGS TALK TO EACH OTHER
Of we dat nu willen of niet maar we leven met zijn allen in de wereld van Internet of Things. We moeten mee en u kunt er maar beter uw voordeel mee doen. Reden te meer om ervoor te zorgen dat het home & garden systeem optimaal functioneert. Dat kan nu met het compleet onafhankelijke, reeds over de hele lijn goed bevonden en zelfs recent met de wellness@home prijs bekroonde Mecodo® IoT.
Lees verder

Pahlén

Pahlén AB uit Zweden, fabrikant van hoogwaardig zwembad materiaal, stelde tijdens de voorbije beurzen in Stuttgart en Lyon haar eerste breedmuil skimmer voor. De skimmer wordt vervaardigd in RVS 316L enis gebaseerd op de vroegere standaardmodellen.
Lees verder

Distripond

Laag energieverbruik op veilige laagspanning

De nieuwe VivioPro 10000 liter 12 Volt pomp van Pond Technics betekent weer een belangrijke stap voorwaarts wat betreft elektrische veiligheid. Het gaat om een frequentie gestuurde vijverpomp van de laatste generatie. Ze is gekenmerkt door een laag – via een extern paneel traploos instelbaar – energieverbruik van 0 tot 90 Watt.
Lees verder

Aanraakscherm voor HydroStar turbinezweminstallatie van BINDER

De HydroStar turbinezweminstallatie van BINDER is een uniek model op de markt van de tegenstroominstallaties. In tegenstelling tot traditionele installaties zorgt de HydroStar voor een brede en gelijkmatige stroming, zoals die ook in de natuur voorkomt. De stroming kan naar behoefte worden ingesteld – ofwel via de piëzotoets op de rand van het zwembad of via de radioafstandsbediening tijdens het zwemmen. Bovendien kan de HydroStar op een eenvoudige manier achteraf worden ingebouwd en werkt de installatie bijzonder energie-efficiënt.
Lees verder

Veel regen = overmacht?

U bouwt een poolhouse bij een klant maar door de overvloedige regenval kan u het gebouw niet tijdig afkrijgen. Kan u ‘overmacht’ inroepen?

Opdat er sprake is van overmacht moet u in de eerste plaats kunnen aantonen dat u zelf geen fout heeft gemaakt. Om dit te kunnen beoordelen moet nagegaan worden of de wanprestatie kon voorzien worden. Alleen indien het voorval absoluut niet te voorzien was en zich plotseling voordeed, kan overmacht aangenomen worden. Zo zal bijvoorbeeld veel regen in het voorjaar niet aanzien worden als abnormale regenval en dus evenmin als overmacht.
Lees verder

Swimfun

De Prime spa hoort bij de volgende generatie spas. Het is de eerste spa die het beste comfort en ergonomie samenbrengt met hydromassage en een eigentijdse design afwerking.
Een totale automatische massage, vulkaan voetmassage, neck 4 senses, touchscreenbediening, fontein nek stralen , inshell leds, … zijn slechts enkele punten van deze full option spa!
Lees verder

T&A

AT-005009T&A biedt nu ook verticale schachtmotoren aan. Deze waterdichte motoren zijn uiterst geschikt voor renovatie van bestaande oprolinrichtingen met een motor in een put naast het zwembad. De motor met een beschermingsgraad IP67 vermijdt terugkerende waterschade t.g.v. waterinsijpeling in de put.
Lees verder