Hayward pompen met variabele snelheid: stil, zuinig en een garantie voor een perfecte filtratie


Waarom kiezen voor een pomp met variabele snelheid van Hayward?

De pompen met variabele snelheid van Hayward zijn bijzonder stil tijdens hun werking op trage snelheid. De hoge snelheden worden enkel gebruikt voor de backwash. Alle voordelen van het gebruik van deze pompen liggen in het feit dat ze permanent op lage snelheid kunnen functioneren, en dus tot 85 % besparen op het elektriciteitsverbruik. Ze zijn ook zeer doeltreffend doordat ze 24u./24u. werken en het water dus voortdurend gefilterd en behandeld wordt.
Lees verder

PENTAIR kondigt de lancering aan van de nieuwe Triton NEO en IntelliFlo VSF in zijn TradeGrade gamma

Lausanne, 12 februari 2018 – Pentair, wereldleider op het vlak van zwembaduitrusting, kondigt de lancering aan van verschillende nieuwe producten in zijn TradeGrade gamma, exclusief ontwikkeld om verkocht te worden door de zwembadprofessionals (gespecialiseerde winkels en zwembadbouwers), en die exclusieve voordelen bieden.
Lees verder

T&A

Nieuwe vinylester onderwaterkap: deze onderwaterkap in 100% vinylester is osmosevrij en wordt gemonteerd zonder het gebruik van roestvaststalen inbouwdelen. Hierdoor is deze onderwaterkap volledig corrosiebestendig ongeacht het waterbehandelingssysteem. De onderwaterkap is beschikbaar in wit en lichtgrijs en heeft een maximale lengte van 5m.

 

Nieuwe roestvaststalen inbouwdelen voor onze buismotoren: Deze nieuwe doorvoer is ideaal om in te gieten. Schade t.g.v. het storten van het beton of het bewerken met de trilnaald wordt vermeden.
Deze doorvoer is ook geschikt voor gemetste baden en baden met styrodur blokken. De doorvoer is beschikbaar in 3 lengtes (250/300/400mm) en kan ook via de online configurator worden geselecteerd

www.t-and-a.be

Fluidra België: LAGHETTO

Fluidra België biedt nu de mogelijkheid om uw exporuimte uit te rusten met een Italiaans tintje. Verbaas klanten met de frisse kleuren van de POP, laat ze wegdromen met de Playa of de Dolce Vita… Alleen de namen nodigen al uit tot welzijn. De zwembaden van Laghetto, Powered by AstralPool, komen aan in België en laten een ieder wegdromen naar verre en zonnige bestemmingen… zowel in huis als in de tuin !

Lees verder

Pahlén AB: Auto-UV Titanium

Pahlén AB uit Zweden, fabrikant van zwembadonderdelen, stelt haar UV-desinfectie systeem in de kijker.
Na de internationale beurzen van Barcelona en Keulen is nog maar eens gebleken hoeveel nood er is aan een corrosiebestendige behuizing. Auto-UV van Pahlén heeft namelijk een titanium behuizing. Dat kan vooral van belang zijn bij installaties waar hogere werkdrukken worden vereist, maximaal 4 bar! Uiteraard ook in gevallen waar 100% bedrijfszekerheid een belangrijke rol speelt!
UV is geen vervanger voor chemicaliën in het zwembad, UV kan onder ideale omstandigheden het Chlorineniveau in uw bad tot wel 70% verminderen. Dat elimineert meteen ook grotendeels de nadelige bijwerkingen van chloor; rode ogen, huidirritatie, geurhinder, …
Lees verder

PPG Nederland staat in de startblokken

Bij Pollet Pool Nederland zijn alle voorbereidingen om de Nederlandse zwembadbouwers vanaf seizoen 2018 te ontvangen binnenkort afgerond.
De burelen te Budel zijn af en openen binnenkort de deuren. Pollet Pool Group staat klaar om de Nederlandse zwembadbouwer vanaf dit seizoen te ondersteunen op vlak van hoogwaardige producten, technische ondersteuning en service.
Lees verder