D&O Technics breektanks “MINI DSCT – HOMEBOX – COMBI tank DSCT BELGAQUA én KIWA gekeurd

Breektanks zijn nodig om bij ongelukken of technische storingen het teruglopen van vervuild water in de waterleiding te voorkomen. Je kan zo’n breektank best altijd voorzien bij de bouw van een zwembad want áls het ooit fout gaat en het water in de openbare watervoorziening wordt vervuild door jouw toedoen, dan zijn de boetes niet mals. Lees verder

Covrex® aandrijfsysteem dat het nuttige met het aangename combineert

Covrex® Pool Protection, de specialist in automatische zwembadafdekkingen, stelde op de zwembadbeurs in Lyon zijn nieuwe aandrijfsysteem voor : de ‘plage’ of bodemnis, ook wel CSY012 genaamd. Met dit systeem kan het rolluik niet alleen onder maar ook op de bodem van het zwembad geplaatst worden waarbij de bovenkant van de nis als onderwaterzitbank of relax zone kan gebruikt worden.

Lees verder

T&A Opleidingen

T&A kiest voor topproducten omdat de klanten dat waard zijn. Maar dat veronderstelt ook dat de producten op een perfecte manier moeten geplaatst of geïnstalleerd worden. Daartoe organiseert T&A op regelmatige basis opleidingen om de nieuwste technieken aan te leren of om de nodige kennis terug op te frissen. Lees verder

NIVEKO monoblok zwembaden op maat gemaakt met een unieke technologie en apparatuur

NIVEKO biedt bouwkundige monoblokbaden op maat met robuuste wanden en bodem in beton. Met een NIVEKO bad kan je van standaard tot designmodellen bestellen. De productie van alle componenten van NIVEKO baden gebeurt altijd onder strenge en permanente controle van de eigen ingenieurs. De hoog kwalitatieve inbouw onderdelen (jets, skimmers, lampen) zijn beschikbaar in kunststof (PVC) of roestvrij staal en in ronde of vierkante vorm.

Lees verder

T&A ALU LOOK lamellen

T&A stelde onlangs de PC “ALU LOOK” lamellen voor. Naast het esthetisch karakter hebben deze lamellen als voordeel dat condensvorming minder zichtbaar is en algenvorming minder voorkomt. Daarnaast hebben deze lamellen alle andere voordelen van PC, namelijk een goede slagvastheid, een goede temperatuurbestendigheid in een groot bereik en een lange levensduur dankzij een UV-werende toplaag.

www.t-and-a.be