Wie wordt de Belgische Zwembad- Wellness & Zwemvijverbouwer van 2019/2020?

Ook dit jaar organiseren Zwembaden Plus en de BSPA de wedstrijd “Beste Zwembad-, wellness- en zwemvijverbouwer”. Het is zoals steeds de bedoeling om de Belgische zwembad-, zwemvijver- en wellnesswereld verder te professionaliseren en zwembad-, zwemvijver- en wellness-bouwers de kans te geven uit te blinken en te benchmarken met de collega’s.

Lees verder

Pollet Pool Group breidt technische dienst en Customer Service Team uit

Pollet Pool Group zet in 2019 verder in op een zo goed mogelijke ondersteunig van de zwembadprofessional. Om de voorziene groei in 2019 te ondersteunen werden zowel het Customer Service team als het PPG Technics team gevoelig uitgebreid. Op Customer Service verwelkomen we 4 nieuwe mensen: Nele, Phoebe, Kim en Stephanie. Zij staan u samen met Lien en Marie telefonisch te woord.

Lees verder

FITT B-ACTIVE

Het is vervaardigd met gepatenteerde technologieën en onderscheidt zich door een onuitwisbare markering onder het membraan die traceerbaarheid garandeert. De FITT B-Active slang is volledig Made in Italy en biedt een dubbele veiligheid dankzij de 10-jarige verzekeringsdekking en garantie

Lees verder

Aqua Easy Station – by Pomaz


De Aqua Easy Station is een complete automatische Plug and Play sturing voor het meten en regelen van pH/Redox INclusief Pool Management functies voor filter-/terugspoeltijden, pompsnelheden, verlichting, verwarming etc. Deze regeling wordt bij Pomaz in eigen beheer samengebouwd, voorgeprogrammeerd en ondersteund met 2 jaar garantie.

Lees verder

SMART DELIVERY PROGRAM VAN ALUKOV

SMART DELIVERY PROGRAM is een intelligente, snelle en moderne distributiemethode voor ALUKOV zwembadoverdekkingen. Dankzij dit innovatieve programma worden de zwembadoverdekkingen gemonteerd en installatieklaar geleverd. Deze methode staat garant voor een hoogwaardig productieproces in de productiefaciliteit in tegenstelling tot gedemonteerde overdekkingen waarvan de eindmontage wordt uitgevoerd in een ongeschikte buitenomgeving, vaak door ongeschoolde werknemers.

Lees verder

DE 100% “FULL INVERTER”-WARMTEPOMPEN van Hayward

ALTIJD DE IDEALE TEMPERATUUR, tot 30% ENERGIEBESPARING EN BOVENDIEN STIL!

Het volledige PAC Hayward®-assortiment integreert nu de “Full Inverter” IN-TECH-technologie die een compressor en een DC Inverter-ventilator combineert.

Een combinatie die de beste verhouding tussen comfort en energieverbruik kan opleveren door het verwarmingsvermogen te moduleren en nauwkeurig aan te passen om de gewenste watertemperatuur te verkrijgen, afhankelijk van de externe klimaatomstandigheden.

Lees verder