LMP nu naar fase 3

LMP Poolparts uit Brussel is overgenomen door de Franse groep FIJA. De groep FIJA is actief in de zwembadsector en is onder andere bekend van bedrijven zoals DEL (alle soorten zwembadafdekkingen), CE,( distributie van zwembadtoebehoren) en Carré Blue.   Vanaf nu hoort dus ook LMP Poolparts – dat ze overnemen van de Nederlandse zakenman en eigenaar Bart van de Kamp –  tot diezelfde groep.

Lees verder

KLAFS Sauna Basics

Met de Spa Basics Lite gaat KLAFS terug naar de essentie van de sauna en dat is de afwisseling tussen warmte en koude. Om optimaal effect te hebben van je sauna moet je dus een warming-up én cooling-down fase hebben. Enkel zo geniet je echt van de positieve gezonde effecten van een sauna.

Lees verder

Wat kan u doen tegen een onderaannemer die u onverwacht in de steek laat?

U hebt als hoofdaannemer met deze onderaannemer een contract afgesloten. Eens een contract op een geldige manier werd afgesloten, neemt dit niet zomaar automatisch een einde! Wel kunnen partijen overeenkomen om een einde te maken aan hun overeenkomst; of deze nu mondeling of schriftelijk werd afgesloten doet er eigenlijk niet toe.

Lees verder

Alpha Wellness Sensations genomineerd voor SBID

Alpha Wellness Sensations is opgenomen in de shortlist – categorie Entertainment Space van de SBID International Design Awards 2014. De Abstracto sauna werd door een technische jury geselecteerd als één van de projecten die in aanmerking komen voor de eerste fase van het proces. Samen met de punten van de jury mocht ook het publiek een stem uitbrengen op de favoriete inzending. Die stemmen worden bij het algemeen resultaat geteld.

Lees verder

Pomaz stelt voor: de Overdrive lamellenafdekking

Pomaz introduceert met enige fierheid zijn eigen lamellenafdekking: Overdrive, een lijn superveilige afdekkingen met solarlamellen die enkele grote troeven op tafel kan leggen.

Zo is er de Overdrive ‘Powertube’ motor die de afdekking aandrijft. De motor wordt met stikstof gevuld,  een uniek kenmerk, voor optimale bedrijfszekerheid. Immers, stikstof laat absoluut geen water en zuurstof (waar een gedeelte H2O in zit) toe zodat er geen condens of corrosie kan plaatsvinden. Stikstof zal ook veel minder snel ontsnappen en “beschermt” de motor intern daarom beter.

Lees verder

Interbad 2014

Interbad 2014In het kader van de beurs Interbad in Keulen (21-24 oktober) wordt het ​​Congres van de spa-industrie voor de 65ste maal georganiseerd. De focus van dit jaar ligt volledig op de energie-efficiëntie. Er worden over het onderwerp vier bijeenkomsten van deskundigen en vijf speciale evenementen aangeboden. Ook tijdens de “International Business Day” zijn energie en duurzaamheid de topics.