BAYROL®

Binnenkort is het zomer en tijd voor tuinfeesjes met vrienden en familie. Uiteraard wil iedereen hierbij zoveel mogelijk van het zwembad genieten!

Als zwembadinstallateur weet je dat op dat moment de waterkwaliteit onder druk komt te staan. Want hoe meer mensen in het water, hoe groter het risico op besmetting door bacteriën en micro-organismen. Zonder extra toevoer van chemicaliën zal het desinfectiemiddelniveau van het zwembad zeer snel dalen.

Lees verder

Binder: uithouding zwemmen en wellness in een hoogwaardig composiet zwembad

Het unieke turbine-zwemsysteem HydroStar BINDER kan snel en eenvoudig worden geïnstalleerd in een hoogwaardig composiet zwembad. Fabrikant Starline biedt het systeem aan als een accessoire bij hun elegante design zwembaden, die geproduceerd worden in het Belgische Overpelt. In de Starline showroom in Valkenswaard, Nederland bevindt zich nu bijvoorbeeld een NOVA 60-zwembad met HydroStar-turbine.

Lees verder

Zwembadoverkappingen van Axess: hoe verschillen de vele modellen van elkaar?

Zwembadoverkappingen van Axess: hoe verschillen de vele modellen van elkaar?

Bent u het ook zat om enkel bij mooi weer van het buitenzwembad te kunnen genieten? Maak u dan klaar om elke dag van het jaar te genieten van uw zwembad met een openschuifbare overkapping. Nu vraagt u zich vast af: Welke overkapping past het best bij mijn zwembad? Hoe kies ik er een?

Lees verder

Nieuw: AASC sturing van Alpha

Met het vernuftige AASC van Alpha Industries heb jij je wellness installaties en infraroodstralers volledig onder controle. AASC staat voor Alpha Adaptive Smart Control, een uiterst slim en geavanceerd systeem waarmee je te allen tijde – accuraat, snel en tot in detail – grip hebt op het totale wellness gebeuren.

Lees verder