Keramische monobloks met nano partikels

LPW CorporateLPW Corporate  presenteert in maart 2012 de nieuwe monoblokzwembaden geproduceerd volgens de NCS™ (Nano Ceramic Shield) Technologie. Die zorgt dankzij een toevoeging van nanokeramische partikels in het hars voor een substantiële verbetering van de slijt- en waterdichtheid en de weerstand bij hoge temperatuur. Het gamma LPW Fiberglass Pools wordt dan ook omgedoopt in LPW Ceramic Pools. De wanden van het zwembad zijn samengesteld uit opeenvolgende lagen van met glasvezel versterkt composiet, nanopartikels en verstevigd door een isolerende honingraatstructuur van 28 mm. Het volledig gerobotiseerde productieproces zorgt ervoor dat het zelfdragende geheel bestand is tegen temperaturen boven 40 °C en zorgt voor een ongekende isolatie. De productiewijze van dit hoogtechnologische product gebeurt voor 100 % in België.

Semi-openrollende overdekking wordt volledig openrollend

De  lage,  semi-openrollende  overdekking  van Abrisud  was de meest  verkochte overdekking in Europa. Ze heeft nu een zusje: de volledig openrollende versie. Zo kan je echt van elke vierkante centimeter van je zwembad genieten. De modules kunnen gemakkelijk over elkaar schuiven dankzij een slim systeem van geïntegreerde wieltjes in de grondbevestiging. Kortom, deze nieuwe overdekking geeft je maximale vrijheid en laat je ook de ruimte rond het zwembad optimaal benutten. Verkrijgbaar vanaf maart 2012.
www.abrisud.nl

Dimension One fitness spa

Dimension One Aquasport 13Dimension One heeft zijn gamma fitness-spa’s uitgebreid met de Aquasport 13, een uitgekiende grote spa waarin jong, maar vooral ook oud kan genieten van het onderwaterfitnessen. Senioren die op zoek zijn naar niet belastende, gezonde beweging kunnen hier hun gading vinden. De 13 heeft volgens D1 de langste en smalste zwembaan binnen de swimspa’s, een ingebouwde fitnessstep en baren om je aan vast te houden, toestellen om de weerstand te verhogen en een waterzuivering op basis van ozon.

Hot soap massage: Thaise massage met warme zeepjes

Steeds meer Aziatische spa- en massagetradities vinden hun weg naar onze wellnesscentra. Zo ook de hot soap massage met warme zeepstenen. De basis van deze zeepstenen wordt gevormd door rijstkiemolie. De zeepjes bevatten met de hand geplukte kruiden, bloemenextracten, etherische oliën en andere natuurlijke essences van de hoogste kwaliteit. Bij deze bijzondere massagebelevenis wordt je huid eerst met een sisalborstel voorbereid en vervolgens met warme zeepstenen in zachte bewegingen gemasseerd. De zeepjes zijn dus niet alleen elementen in de massage, maar bevatten ook de verzorging die in je huid ingemasseerd wordt. De zeepjes bestaan in verschillende ontspannende geurtjes zoals lavendel, limoen of wisse jasmijn. De Thaise massagetechnieken brengen lichaam en geest in balans.
Meer info: [email protected]