Flower wint Design and Design International Award

FLOWER for tossBDe FLOWER ontworpen voor tossB is vandaag de winnaar van de Design and Design International Award. Strak, speels, organisch, frivool; allemaal termen die perfect passen bij deze nieuwe elegante buitenverlichting. De gebogen vorm van de steel lijkt wel gevormd door de natuur, de wind blaast als het ware langsheen de armatuur. Het toestel integreert zich prachtig tussen struiken en planten, maar staat even graag sierlijk aan de rand van het gazon. De FLOWER is verkrijgbaar met pin of vaste basis en kan uitgerust worden met een compacte spaarlamp tot maximum 20W.

Klik hier voor meer informatie.

Kenzo – perfumed beneficial waters

kenzo parfumsCosmeticaspecialist Kenzo vindt het huidverzorgingswater opnieuw uit en combineert met succes parfum en cosmetica, lichaam en geest. Maak kennis met elk van de vier soorten geparfumeerd, weldadig water die de huid dynamiseren, prikkelen, omhullen of strelen afhankelijk van uw humeur. Ieder met zijn eigen plantwater, zijn geur, zijn werking … om moeiteloos overstag te gaan voor het plezier van een mooie huid.

Panoramasauna met Illumotionsysteem

Spanoramasaunainds kort kan je bij Sauna & beauty De Dijk in Dendermonde genieten van een nieuwe panoramasauna. De firma Baum’s Holzteam uit Aken nam de make-over voor zijn rekening. Door een uniek gepatenteerd systeem houdt deze sauna bij 65 °C een vochtigheidsgraad aan van 35 %. Als saunagebruiker kan je het ijskoude nevelwater onder Sauna & Beauty De Dijk wisselende verlichting op de oven zien neerkomen, wat werkelijk een mooi spektakel is. Uniek in Europa is het Illumotionsysteem dat je door middel van films onmiddellijk naar de Caraïben of de Noorse Fjorden doet wegdromen, dit met aangepaste geuren en geluiden. Kortom een nieuwe belevenis voor wie de sauna een warm hart toedraagt.

Meer info vindt u hier.