De laatste kans!

Half augustus verloopt de inschrijvingstermijn voor de wedstrijd Zwembad-, Sauna- en zwemvijverbouwer van het jaar die Zwembaden Pro samen met BSPA organiseert en gesponsord wordt door CDH, Bayrol, LMP, Renolit, Distripond en T&A. U hebt dus nog enkele dagen om u in te schrijven met een van uw top projecten. Ga naar https://vd4579.dev.psg.be/wedstrijd en doe het. Want het loont absoluut de moeite. Niet alleen kunnen de geselecteerden genieten van een culinaire topavond in Hof te Rode van chef Felix Ahlen, de laureaten krijgen een marketinginstrument in handen dat kan tellen. Een bronzen, zilveren en zeker gouden vermelding in een categorie betekent gratis reclame en een flinke boost voor het imago van de zaak. Dus aarzel niet, schrijf in en stuur ons uw project op. Doe het niet voor ons, maar voor uzelf.

Wellness Wand: nieuw van VSB Wellness

De ‘Wellness Wand’ van VSB Wellness combineert sauna, hammam en douche in een sober en eigentijds concept. Op die manier komt het bedrijf tegemoet aan de verzuchtingen van de moderne mens om ook thuis een stuk wellness te kunnen genieten. Het innovatieve ontwerp van de ‘Wellness Wand’ geeft elke wellnessruimte een zachte, esthetische sfeer. De set bestaat uit een moderne luxesauna, gecombineerd met een stoombad en een douche met of zonder een Sunshower.

De keuze van de materialen zorgt voor de aparte ‘look & feel’ van deze ‘Wellness Wnad’. Van houten labrizering tot glazen panelen of keramische panelen, de klant heeft de keuze en kan de combinatie perfect laten aansluiten op zijn interieur en zijn smaak. Ook voor het ontwerp, de verlichting, de afmetingen en indeling zijn verschillende opties beschikbaar, afhankelijk van het budget en de beschikbare ruimte.

www.vsbwellness.be

Nieuw filtratieproduct

Met Clinobrite® introduceert Clinobrite Benelux een nieuw filtratieproduct dat gebaseerd is op het mineraal Zeoliet dat onder andere ook gebruikt wordt om water te ontharden. Clinobrite® is een 100% natuurlijk filtratieproduct en vervangt het filterzand in de pompinstallatie van uw zwembad. Het absorbeert ongewenste ammonium uit het zwemwater en maakt zo een aanzienlijke besparing op het water- en chloorverbruik mogelijk. Clinobrite® biedt een efficiënte, gebruiksvriendelijke zuivering door de combinatie van microfiltratie en actieve ionisatie. Voorbeeld: een filter gevuld met Clinobrite® verwijdert 40-50% meer watervervuiling dan een normaal zandfilter terwijl het chloorverbruik met 50-60% daalt. Met Clinobrite® hoeft u ook minder vaak de filters te reinigen, waardoor de druk in de installatie constant blijft.

www.clinobrite.eu

4SeasonsSpa weerhouden door Center Parcs

4SeasonsSpa is door Center Parcs geselecteerd voor de levering van alle spas voor het nieuwe Center Parcsdorp in Woburn Forest in Bedordshire (UK). Het betreft een speciale vakantiehuisconfiguratie van het 4SeasonsSpamodel Sophia. Het Engelse Topline Electronics Ltd werd gecontacteerd door Center Parc voor een opdracht van £ 330.000 (€ 382.000).

Topline Electronics werd geselecteerd omwille van de speciale vakantiewoningconfiguratie van de 4SeasonsSpa whirlpools die al in andere parken hun deugdelijkheid bewezen hebben. De spas zijn speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de hoge gebruiksintensiteit van bezoekers in vakantieparken en het minimale onderhoud dat ze vragen.

Voor meer informatie:

www.4seasonsspa.com
www.4seasonsspa‐pro.com

SP Floc

Hanna Instruments presenteert de SP Floc, een doseerpomp voor vloeibaar vlokmiddel of flocculant. De bedoeling is om kristalhelder zwembadwater te verkrijgen door een nauwkeurige dosering van vlokmiddel. Door het gebruik van de SP Floc zorgt u voor een verbetering van de helderheid en kwaliteit van het water.

De SP Floc is een geluidloze peristaltische pomp die eenvoudige te installeren en in dienst te nemen is. De continue injectie (geen tijdprogramma) zorgt voor een efficiënte behandeling van het zwembadwater en is digitaal af te lezen. Ze heeft een  met behulp van drukknoppen regelbaar debiet tussen 10 en 100%  en een dosering van 2,5 tot 25 ml/h of 154,1 tot 151 ml.

De SP Floc wordt geleverd met installatie kit en is enkel te gebruiken met zandfilters.

www.hannainst.be