LMP Pool Parts: Opbouwsystemen geschikt voor alle zwembaden, waarschijnlijk het ruimste aanbod op de markt.

U wilt een bestaand zwembad verbeteren en voor weinig geld een opbouwsysteem plaatsen? Dat is nu mogelijk met het gamma opbouwsystemen van LMP Pool Parts!

Op dit moment biedt LMP het meest uitgebreide aanbod op de markt.

De voordelen:

  • Geschikt voor alle vormen van zwembaden (ook ronde).
  • Autonomie: de opbouwsystemen vereisen geen elektrische aansluiting. De batterij wordt gevoed door een zonnecel. De batterij eenmaal opladen voor het seizoen is meer dan genoeg.
  • Geen zware werken te voorzien zoals greppels voor de stroomvoorziening.
  • Gemakkelijk voor wat betreft de installatie en snel te plaatsen.
  • Prijs-kwaliteitsverhouding.

Dit type opbouwsystemen is dus de ideale oplossing voor uw toekomstige bouw- en/of renovatieprojecten.
Lees verder

Ontdek Pollet Pool Group en Aquadeck op de belangrijkste najaarsbeurzen

Ook dit jaar zijn Pollet Pool Group en Aquadeck van de partij op de belangrijkste zwembadbeurzen.

Bezoek ons van 17 t.e.m. 20 oktober 2017 op Piscina & Wellness Barcelona en van 7 t.e.m 10 november op Aquanale Köln.

Ontdek er de nieuwste trends en ontwikkelingen in zwembadland.

Pollet Pool Group en Aquadeck ontvangen je graag op stand 4G120 in Barcelona of stand Hall 6 B02 in Keulen. Kaarten zijn op aanvraag beschikbaar via [email protected] of [email protected]

Nieuwe invorderingsprocedure: weg met de hoog oplopende gerechts- en advocatenkosten !

Sinds 2 juli 2016 heeft de Minister van Justitie een nieuwe invorderingsprocedure mogelijk gemaakt, waarbij efficiëntie, tijdswinst en kostprijs als voornaamste doelen werden vooropgesteld.

Deze nieuwe procedure, enkel bestemd voor de B2B incassovorderingen, houdt in dat de schuldeiser middels de eenvoudige tussenkomst van een gerechtsdeurwaarder en advocaat de openstaande schuld bij de schuldenaar kan terugvorderen.

Dankzij deze nieuwe procedure vermijden ondernemingen (in de brede zin van het woord, m.n. elke persoon die in de KBO is ingeschreven) om hun vordering aanhangig te maken voor de bevoegde rechtbank.

Lees verder

Krachtige zwemtraining in elk polyester zwembad

Met de turbine-zweminstallatie HydroStar van BINDER kan men ook in een klein zwembad langdurig trainen.

De turbine-zweminstallatie HydroStar van BINDER maakt zelfs in kleinere zwembaden een intensieve zwemtraining mogelijk. Tot nu toe kon het systeem nog niet in elk polyester zwembad ingebouwd worden. Dankzij een nieuwe, speciale oplossing van BINDER kunnen nu ook bezitters van kleine zwembaden profiteren van de gelijkmatige, krachtige stroming van HydroStar.

Lees verder

Mecodo IoT , Your Internet of Things

Connect. Anything. Anywhere

 

De Mecodo IoT  is de zwembad- en wellnesssturing die zowel een plaatselijke regeling en bediening alsook de bediening over het internet mogelijk maakt. De IoT wordt continu uitgebreid met mogelijkheden en comptabiliteiten met andere sturingen zoals waterbehandelingsystemen, rolluikautomatisaties en domoticasystemen.

Lees verder

Alpha Heat oven met geïntegreerde sturing

Alpha Wellness Sensations is dé trendsetter in wellness, dat weet iedereen. Dat het bedrijf al meer dan 40 jaar bestaat en van het prille begin een eigen metaalafdeling heeft, is een ander verhaal, zeker daar de meeste sauna’s en infraroodcabines voor 90% uit hout bestaan. Er is zelfs geen andere sauna-oven bouwer in België; de meeste sauna-fabrikanten doen dan ook deze aankopen bij Finse, Duitse of Aziatische toeleveranciers. Maar dat is eigenlijk alsof Rolls-Royce zijn motor bij Mercedes zou gaan aankopen.

Lees verder