49 awards op het jaarlijkse Zwembad-, Wellness-, Zwemvijvergala

38 bedrijven mochten zich in de handen wrijven – sommigen zelfs twee keer – met een medaille op het gala voor de beste Zwembad-, Wellness,- en Zwemvijverbouwer op vrijdag 7 december.  ZwembadenPRO, het vakblad voor de professionele zwembad- en zwemvijverbouwer en wellness specialist, en de Belgische beroepsvereniging voor zwembadbouwers BSPA organiseerden deze wedstrijd al voor de 13e keer.

Lees verder

FLUIDRA – OPLEIDINGEN IN BELGIE

FLUIDRA PRO ACADEMY: het nieuwe online opleidingsplatform voor zwembadprofessionals.

Fluidra Pro Academy : het nieuwe online opleidingsplatform dat speciaal ontworpen is voor de behoeftes van zwembadprofessionals. De perfecte aanvulling op de opleidingsdagen en workshops die Fluidra jaarlijks organiseert, het platform biedt de professional de mogelijkheid om geheel autonoom en naar eigen wens opleidingen te volgen over verschillende thema’s zoals robots, waterbehandeling, connectiviteit…

Lees verder

Pentairs mobiele app voor zwembadprofessionals uitgeroepen tot “Smart Pool Category Winner” op Piscine Global Expo

Lyon, FRANKRIJK – 15 november 2018 – Pentairs mobiele app voor zwembadprofessionals, de Partners Incentive Program (PIP)-scanner, is uitgeroepen tot “Smart Pool Category Winner” (“winnaar in de categorie slimme zwembaden”) van de Pool Innovation Trophies op Piscine Global Expo, het grootste internationale evenement in de zwembadindustrie.

Lees verder

German Design Award 2019

 

Het houdt niet op voor prijsbeest Alpha Wellness Sensations. Nu valt het bedrijf immers ook de German Design Award 2019 te beurt. De Duitse raad voor vormgeving reikt jaarlijks prijzen voor uitmuntende designkwaliteit uit. In de categorie Bath & Wellness haalde Alpha Wellness Sensations het met haar commerciële Venus sauna.

Lees verder

Polyfaser modellen, optie overloop voor elk bad met rechte zijden

Maatwerk in haar modellen polyester zwembaden hoort al jaren bij Polyfaser, flexibiliteit ten top. Of het nu gaat om een fraai weggewerkte lamellennis of een meter extra zwembadlengte, Polyfaser draait haar hand er niet voor om. Dat in combinatie met het brede aanbod in modellen geeft merkbaar veel keuze aan de geïnteresseerde toekomstige zwembadbezitters.

Lees verder

Turbine-zweminstallatie HydroStar: Krachtig en winterbestendig

De HydroStar van BINDER onderscheidt zich volledig van alle andere tegenstroominstallaties die we kennen: Het systeem werkt met turbines in plaats van pompen en wekt zo een brede, krachtige stroming op. De turbine-zweminstallatie is niet alleen zuinig in energieverbruik, maar ook zeer onderhoudsvriendelijk: Ze kan zonder aanpassingen overwinteren in buitenzwembaden. 

Lees verder

Hayward pompen met variabele snelheid: stil, zuinig en een garantie voor een perfecte filtratie

Waarom kiezen voor een pomp met variabele snelheid van Hayward?

De pompen met variabele snelheid van Hayward zijn bijzonder stil tijdens hun werking op trage snelheid. De hoge snelheden worden enkel gebruikt voor de backwash. Alle voordelen van het gebruik van deze pompen liggen in het feit dat ze permanent op lage snelheid kunnen functioneren, en dus tot 85% besparen op het elektriciteitsverbruik. Ze zijn ook zeer doeltreffend doordat ze 24u./24u. werken en het water dus voortdurend gefilterd en behandeld wordt.

Lees verder