Pomaz introduceert de EVA R6 LED onderwaterlamp, speciaal voor privé zwembaden

EVA’s LED verlichting wordt wereldwijd gebruikt voor uiteenlopende openbare projecten waar de eisen aan kwaliteit en lichtbeleving hoog zijn. Een onderwaterlamp specifiek voor privé zwembaden bleef echter een veel voorkomende vraag vanuit de markt, die wij met de komst van de nieuwe R6 onderwaterlamp zullen vervullen. De EVA R6 onderwaterlamp is gebaseerd op de kwaliteit, technologie en ervaring uit de zeer gewaardeerde A-serie, maar dan geschikt voor privé zwembaden.
Lees verder

Heatcover

Heatcover is de “vloeibare afdekking” die door verschillende zwembaden en zwemvijvers om diverse redenen wordt gebruikt. Men gebruikt de vloeibare afdekking om energie te besparen, uw watertemperatuur stabiel te houden, om verdamping van chemicaliën tegen te gaan of om meer controle te krijgen op de luchtvochtigheid en dus het tegen gaan van de gevolgen van een te natte zwemruimte.
Lees verder

De Challenger-pomp met variabele snelheid (VS2) van Pentair

De Challenger-pomp met variabele snelheid (VS2) van Pentair is alweer een exclusiviteit op het gebied van LMP Pool Parts voor de Benelux.

De Challenger-pomp met variabele snelheid (VS2) van Pentair is een pomp van zeer hoge kwaliteit. Hij is ongelooflijk stil, zeer robuust en uitgerust met een voorfilter met een hoge capaciteit. Hij is geschikt voor zwembaden met zowel chloor- als zoutwater. Deze zeer goed presterende pomp is zelfaanzuigend. Hij wordt aanbevolen als perfecte vervanging van oude Challenger-pompen.
Lees verder

Distri Pond Projects & Firestone PondGard EPDM folie: gegarandeerd waterdicht!

Distri Pond Projects biedt jou als professional technische ondersteuning op de werf voor het plaatsen van o.a. Firestone PondGard EPDM folie. Firestone PondGard™ is de uitverkoren vijverfolie van professionele tuinaannemers en wordt al jaren met succes geplaatst in diverse toepassingen wereldwijd.

Ontdek de vele voordelen hier
Lees verder

SCP Benelux lanceert de Avady Turboxy Duo

pH, chloor, temperatuur en online connectie.

Nu eindelijk de meting van het chloorgehalte duidelijk weergegeven in ppm (mg/l) voor privé zwembaden tegen een betaalbare prijs.
De particulier welke zijn zwembad wil beheren heeft met de Turboxy® sensor duidelijke weergave van het chloorgehalte in ppm, identiek aan de huidige handmatige controle middelen (teststrips, testkits en fotometers).
Lees verder

BINDER: Meer zwemplezier in het zwembad

Of u nu profsporter bent of hobbyzwemmer: de turbine-zweminstallatie HydroStar van BINDER biedt voor elke doelgroep de gepaste stromingssterkte. Ook het team van de Franse nationale zwemploeg is enthousiast over het unieke systeem.

De atleten rond trainer Lionel Horter hadden reeds enkele tegenstroominstallaties getest, maar waren met geen enkele echt tevreden. Dat lag niet alleen aan de stroming, die het lichaam eenzijdig belastte, ook de capaciteit van de installaties liet te wensen over. Toen BINDER de topsporters zijn turbine-zweminstallatie ter beschikking stelde, waren ze dan ook verrast dat het ook anders kan. „HydroStar is de beste, meest geslaagde en sterkste installatie die we tot nu toe getest hebben“, meldde de trainer van de nationale ploeg, Lionel Horter.
Lees verder

Speck Pompen krijgt verdeling Behncke zandfilters

Sinds begin dit jaar wist Speck zijn kwalitatief aanbod verder uit te breiden met de hoogwaardige zandfilters van het Duitse Behncke. Deze zandfilters, made in Germany, vormen de perfecte aanvulling op de Speck pompen en zo trekt Speck, meer nog dan voorheen, de kaart van Duitse degelijkheid. De Behncke zandfilter voor het private zwembad; Dresden, Bühne en Berlin, zijn bij Speck uit voorraad leverbaar.
Lees verder

FLUIDRA België opent nieuw agentschap in Vlaanderen

Altijd in beweging en op zoek naar manieren om klanten en prospecten een sterkere geografische nabijheid te bieden, heeft Fluidra België een Cash & Carry in Temse geopend. Deze nieuwe vestiging, een zelfbediening, biedt een echte nabijheid en een dienstverlening van betere kwaliteit aan de circa 200 klanten en prospecten in de sector. Deze waren eerder verbonden aan het agentschap FLUIDRA in Courcelles.

Lees verder

Wie wordt de Belgische Zwembadbouwer van 2018/19 ?

 

Ook dit jaar organiseren Zwembaden Plus en de BSPA de wedstrijd “Beste Zwembad-, zwemvijver- en saunabouwer”. Het is zoals steeds de bedoeling om de Belgische zwembad-, zwemvijver- en wellnesswereld verder te professionaliseren en zwembad-, zwemvijver- en wellness- bouwers de kans te geven uit te blinken en te benchmarken met de collega’s.

 

 

 

 

 

Waarom zou je inschrijven?
• Benchmarken met de collega’s
• Ontmoeting met en beoordeling door een professionele jury
• Extra publiciteit en naambekendheid via Zwembaden Plus
• Extra vertrouwen van potentiële klanten voor medaillewinnaars
Lees verder