Polyfaser stoomcabines


Polyfaser is , al jaren bekend als een van de grootsten producenten van polyester monobloks. Wat echter niet iedereen weet is dat men al net zo lang stoomcabines bouwt. In eigen beheer, hetgeen betekent dat men net als bij haar zwembaden een hoge kwaliteit garandeert. Standaard zijn het prefab modellen, maatwerk behoort tot de mogelijkheden.
Lees verder

LMP Pool Parts: een opbouwsysteem plaatsen voor minder geld


Een opbouwsysteem plaatsen voor minder geld, dat is nu mogelijk dankzij het uitgebreide gamma van LMP Pool Parts.
Deze systemen combineren een verzorgd design met geavanceerde technologie. De opbouwsystemen Dune, Moon, Rollover, Rollbanc, Rolleasy 2, Moove’o en Roller, beschikbaar in een manuele, elektrische of solar-uitvoering, worden gefabriceerd met hoogwaardige materialen en een robuuste en krachtige aandrijving. Zij zijn perfect aanpasbaar aan alle soorten projecten (constructies of renovaties van zwembaden).
Lees verder

LPW Ceramic Pools: recordomzet en nieuwe productiemanager

LPW Ceramic Pools, de enige Belgische producent van monoblok zwembaden, kijkt met meer dan vertrouwen de toekomst tegemoet. Het eerste kwartaal van dit jaar werd immers op een spectaculaire manier afgesloten.
Guillaume de Troostembergh (general manager): “Het bedrijf haalde 40% van de jaaromzet van 2015 binnen op drie maanden tijd. Dat ligt deels aan het succes van onze modellen Style, La Plage en Reflea. Vooral La Plage – waarvan we momenteel naast de 11-meter ook een 9-meter uitvoering produceren – piekt in de verkoop.”
Anderzijds boekt het bedrijf uit Aarschot ook successen in nieuwe omzetmarkten die sales & purchase manager Gaëtan Regour aanboort. Zo blijkt Zwitserland een markt met veel potentieel te zijn.

Edmond De Fabribeckers
Wegens de stijgende productienood trok LPW Ceramic Pools een nieuwe productiemanager aan in de persoon van Edmond de Fabribeckers, een voormalige 2de commandant van de 17de Compagnie Para’s in Tielen. De Fabribeckers studeerde af als Burgerlijk Ingenieur Specialisatie Composieten aan de militaire school. In die hoedanigheid hebben vezel versterkte kunststoffen geen geheimen voor hem. En als voormalig commandant van een compagnie para’s is hij gepokt en gemazeld in het organiseren en leiden van een team. De taak van de Fabribeckers bestaat erin de organisatie en de planning van de productie te hertekenen zodat de stijging in de verkoop op een efficiënte en professionele manier opgevangen wordt.
Lees verder