ZWEMBADWEDSTRIJD: INSCHRIJVEN VOOR 18 AUGUSTUS

Nog enkele dagen om in te schrijven voor de wedstrijd Beste Zwembad-, zwemvijver- en saunabouwer. De inschrijvingen komen intussen vlot binnen, maar uit ervaring weten we dat vakantie het geheugen van mensen kan aantasten. We willen zeker niet dat jullie straks zeggen: ‘Verdorie, vergeten in te schrijven.’ Vandaar dit geheugensteuntje.

Argumenten om in te schrijven??

–       Benchmarken met de collega’s
–       Ontmoeting met en beoordeling door een professionele jury
–       Extra publiciteit en naambekendheid via Zwembaden Plus
–       Extra vertrouwen van potentiële klanten voor medaillewinnaars

Lees verder

PROMINENT STELT MET ZIJN DOSEERPOMP GAMMA/ X NIEUWE NORMEN

ProMinent, de fabrikant uit Heidelberg, ontwikkelde een nieuwe doseerpomp voor de dosering van 1 ml tot 45 l/u aan een tegendruk van 25 tot 2 bar. De opvolger van de elektromagnetische membraandoseerpomp gamma/L krijgt een moderne look, nieuwe elektronica en talrijke nieuwe functies. Het bijzondere is een precieze, onderhoudsvrije magneetaandrijving, een anticiperende regeltechniek en een intuïtief bedieningsconcept. In tegenstelling tot de traditionele technologieën heeft de gamma/ X geen storingsgevoelige onderdelen. De pomp is voorzien van een  drukherkenning en een detectie van hydraulische storingen. De gamma/ X verzekert de gebruiker op elk moment een autonome en storingsvrije dosering. Zo worden de effectiviteit en nauwkeurigheid tijdens het doseren aanzienlijk verhoogd.

Lees verder

POSITIEF NIEUWS VAN POLYFASER EN POMAZ

Pomaz werkt als exclusief verdeler voor België en Nederland al meer dan 10 jaar op een succesvolle manier samen met Polyfaser, een van Europa’s succesvolste fabrikanten van polyester zwembaden. Het bedrijf heeft goed nieuws te melden. Het is namelijk mogelijk om in te gaan op de voorkeur van de klant die wel één van de vele Polyfaser prefab zwembaden wil, maar dan met andere maten. Polyfaser verlengt of verkort het bad tot de gewenste lengte bij alle modellen, uitgezonderd de vrije vormen. De maximale lengtes en prijzen zijn beschikbaar op aanvraag. Op bijgevoegde foto’s is als voorbeeld het model Granada (normale lengte 6 meter) met 4 meter verlengd tot 10 meter.

Lees verder

DISTRIPOND: NITTO KOHKI LUCHTPOMPEN GAAN ECO

Het gekende Nitto Kohki brengt nu ook een ECO versie van de hoogkwalitatieve Medo Piston luchtpompen op de markt. Het gaat om type Medo Piston LA-60 ECO die met zijn luchtcapaciteit van 60 l/min en krachtige 0,15 bar druk slechts 35 Watt verbruikt. Een uitzonderlijke meerwaarde voor dit bijzonder duurzame apparaat met vrije zuiger dat geschikt is voor continu gebruik.

Lees verder