LMP, steeds dichter bij de natuur met de Silenplus-pompen van ESPA.

LMP, steeds dichter bij de natuur met de Silenplus-pompen van ESPA.

DE GROOTSTE UITDRUKKING VAN EFFICIËNTIE EN DUURZAAMHEID

Espa Silenplus voegt aan de Espa-zwembadpomp de aandrijfeenheid met variabele frequentie toe waarvan de innovatieve werking het geheel aanpast voor toepassing in het zwembad.

Profiteer van dit lanceringsaanbod met een uitzonderlijke korting van 10% (dit artikel tonen bij de aankoop, aanbod geldig tot eind oktober 2018)

Lees verder

Pentair Academy: Training tour

VERRIJK UW KENNIS EN SCHRIJF U IN VOOR ÉÉN VAN DE WORKSHOPS VAN PENTAIR.

Kom meer te weten over de laatste ontwikkelingen op het vlak van automatisatie, pompen, verwarmingssystemen, zwembadverlichting, filtersystemen, waterornamenten en chlorinatoren. Onze ervaren instructeurs, gedetailleerde cursussen en ondersteunende trainingsmateriaal brengen u de technieken uit de praktijk bij en geven u alle informatie die nodig is om de meest geavanceerde zwembadsystemen te selecteren, installeren en onderhouden – en dat op een rendabele manier. U verwerft ongetwijfeld een heleboel bijkomende kennis.  Lees verder

Met de intelligente regeling duurt de zomer langer…

 
Een warmtepomp die verbonden is met het internet maakt het mogelijk om van tevoren en van op afstand het weekend voor te bereiden! Perfect om het seizoen vroeger te laten starten en zo laat mogelijk te kunnen blijven zwemmen. Het recentste invertermodel van Hayward® kan de frequentie van de compressor laten variëren naargelang de buitenomstandigheden, en kan de watertemperatuur op het gewenste niveau houden, met een beperkt energieverbruik en weinig geluid.

Lees verder

De winter in met Bieri SCHUTZNETZ

De temperaturen dalen en de herfst kondigt zich aan. Opdat niet alle bladeren in het zwembad zouden belanden, biedt Bieri hoogkwalitatieve oplossingen voor de overwintering aan.

 

Het Bieri Schutznetz ® reduceert door de verminderde doorlaatbaarheid van het licht de algengroei in het zwembad en beschermt tegen vervuiling van buitenaf. De winterzeilen van Bieri worden individueel op maat van uw project gemaakt, ook speciale uitvoeringen voor bovengrondse of half ingebouwde zwembaden zijn mogelijk.

Lees verder

Afdekkingen met Grote Afmetingen bestemd voor collectiviteiten

Na de geslaagde samenwerkingen bij het op de markt brengen van 3 exclusieve assortimenten in de vorm van klaar-voor-installatie kits; AbriWell (lage afdekkingen voor zwembaden), DeckWell (mobiel terras) maar ook Abridays (assortiment afdekkingen Op Maat), zetten de bedrijven VEGAMETAL en FLUIDRA hun partnerschap voort met de commercialisering van een assortiment Afdekkingen voor Publieke gelegenheden.

Lees verder

Met HydroStar kunt u écht zwemmen!

 Met de HydroStar-turbinezweminstallatie van BINDER veranderen zelfs kleine zwembaden in fitness- en wellnessoases. Dankzij verschillende prestatieniveaus en speciale formaten evenals uitgebreide accessoires heeft de klant talloze ontwerpopties.

Veel zwembaden zijn vanwege hun kleine formaat nauwelijks geschikt voor duurzwemmen. Met pompgestuurde tegenstroomsystemen werd geprobeerd dit nadeel te compenseren. De stroming van die systemen is echter te zwak om doeltreffend te kunnen trainen. Bovendien wordt het lichaam eenzijdig belast.
Lees verder

TPO FOLIE WATERDICHTING – Een kleurrijke folie met lange levensduur

TPO FOLIE WATERDICHTING – Een kleurrijke folie met lange levensduur

TPO staat voor de Thermoplastische PolyOlefinen gebruikt in dit membraan, die zorgen voor een uitstekende weerstand tegen hoge temperaturen, doorscheurweerstand en slijtvastheid. De folie voldoet aan de eisen wat betreft hygiëne, gezondheid en milieurespect. Het voornaamste voordeel van deze vijverfolie is dat deze verkrijgbaar is in verschillende kleuren zodat men kan kiezen in functie van omgeving en gewenst effect. De speciale RVS-flensen voor toepassing doorvoer in TPO (in combinatie met de Bright Power-verlichting van Pond Technics) geven een zeer exclusieve uitstraling.
Lees verder

T&A aanwezig op belangrijkste zwembadbeurzen

Untitled-1

T&A is één van de meest toonaangevende fabrikanten van zwembadrolluiken in Europa.  Als er een belangrijke zwembadbeurs plaatsvindt, is dat voor T&A een uitgelezen plek om zwembadbouwers uit heel Europa te ontmoeten.

 

Dit najaar zal T&A vertegenwoordigd zijn op Interbad in Stuttgart (23-26 oktober). Je kan hen vinden op stand 4D77.  Enkele weken later zijn ze aanwezig op Piscine Global (13-16 november) in Lyon.
Lees verder

Piscine Global Europe: het niet te missen evenement in de sector

Piscine Global Europe is de grootste maar ook de belangrijkste internationale vakbeurs voor zwembaden en wellness. In 2016 werden 17.876 bezoekers en 100 journalisten verwelkomd in Lyon om 82 nieuwigheden en 1276 merken te ontdekken in het aanbod van de 596 aanwezige exposanten. Vandaag wordt Piscine Global Europe beschouwd als de niet te missen afspraak.
Lees verder