Een mobiele elektronische flow-meting bij elke service-beurt: Pomaz maakt het gemakkelijk

De nadruk in een zwembadinstallatie ligt op de 24-uurs filtratie, lagere snelheden en alles wat daarbij hoort. Toch wordt de flow in een installatie vaak niet uitgelezen. Het aantal Hz wel maar dat zegt niets over het aantal m3 dat daadwerkelijk door de leiding gaat. Uit de praktijk leren we dat het van groot belang is om in de terugspoelleiding altijd de actuele flow te kunnen meten. Zo zijn we zeker dat de filter goed teruggespoeld wordt.

Lees verder

Exclusieve barrelsauna’s van Alpha Industries

Alpha Industries produceert barrelsauna’s in exclusieve uitvoering met origineel Canadees red cedar hout. Deze zijn niet vergelijkbaar met het Chinese aanbod waarmee de markt momenteel overspoeld wordt. Onze barrelsauna’s hebben ook veel meer opties zoals bv. een panoramisch dak uit veiligheidsglas, verschillende buitenafwerkingen, combinaties met sauna en infrarood, (zout)stenen achterwanden, verlichting en muziek.

Lees verder

D-Shape, de innovatieve FITT B-Active spiraal

De nieuwe, gepatenteerde D-Shape (patent pending) van FITT is bedacht om de prestaties van zwembadsystemen te verbeteren en hun levensduur te verlengen. Deze D-Shape is een van de belangrijkste kenmerken van de FITT B-Active, de flexibele spiraalvormige slang voor ingegraven zwembaden en bubbelbaden. FITT B-Active is de veiligste keuze voor productinstallateurs en dealers.

Lees verder