LMP Pool Parts stelt zijn nieuwe collectie winterafdekkingen voor

Wat is een winterafdekking?
De winterafdekking is de mantel voor uw zwembad tijdens de lange wintermaanden. Zij bedekt het oppervlak van uw zwembad volledig en wordt bevestigd op de boorden van het zwembad voor een perfecte spanning. Door een winterafdekking te gebruiken beschermt u het water en de bekleding van uw zwembad omdat u zo voorkomt dat zich bladeren ophopen op de bodem van het bad.
Lees verder

De Overdrive nisafwerking van Pomaz is vernieuwd, een echt lichtgewicht !

pomaz-overdrive-nisafwerking-sfeerbeeldPomaz heeft haar eigen Overdrive nisafwerkingen sterk verbeterd en verfraaid.  Constructietechnisch gezien staken de nisafwerkingen al goed in elkaar, maar men wilde ze beter handel- en bewerkbaar maken. Pomaz biedt nu een Overdrive nisafwerking van hoge kwaliteit en bestendige kunststof aan uit één stuk tot 6 meter. Uniek, strak en direct te bewerken indien gewenst.
Lees verder

Juridisch: 10 jaar aansprakelijk… en wat daarna?

Volgens ons Burgerlijk Wetboek zijn de aannemer (en de architect) gedurende 10 jaar aansprakelijk voor het geheel of gedeeltelijk tenietgaan van het door hen opgerichte gebouw, wegens een gebrek in de bouw of door de ongeschiktheid van de grond. Deze verantwoordelijkheid slaat dus op “ernstige gebreken” die de stabiliteit van het gebouw in het gedrang brengen. Men denke vooral aan gebreken aan de muren, het dak, de zoldering enz. In de praktijk stelt men zich echter vaak de vraag of deze 10 jarige aansprakelijkheid kan verlengd worden?
Lees verder