White Caviar Illuminating Système

Een inspirerende combinatie van vakmanschap en geavanceerde biotechnologie zijn de kernwaarden van La Prairie’s White Caviar Illuminating Système dat ongeëvenaarde, verhelderende en liftende bestanddelen combineert met de meest luxueuze formules voor de huid. Werkelijk, het tijdperk van de Verlichting in huidverzorging. WhiteCaviar_Cream_La Prairie

White Caviar Illuminating Système bestaat uit drie producten die elkaar perfect aanvullen. Een verrukkelijke, zijdezachte crème en twee zeer geconcentreerde serums. Ieder product is wetenschappelijk samengesteld om ouderdomsproblemen zoals onregelmatige pigmentatie, ouderdomsvlekjes, verslapping in combinatie met fijne lijntjes en rimpeltjes, algehele droogheid en verminderde helderheid effectief te behandelen. En, een belangrijk pluspunt, White Caviar Illuminating Système bevat verbazingwekkende proactieve eigenschappen die toekomstige tekenen van huidveroudering afwenden.

WhiteCaviar_assortimentKaviaar voor sublieme versteviging en lifting
Voor White Caviar Illuminating Système heeft La Prairie kostbare Golden Imperial kaviaarextracten gebruikt. Deze extracten, in combinatie met extreem liftende en hydraterende bestanddelen,  zijn het handelskenmerk van White Caviar Iluminating Système.

White Caviar Illuminating Système van La Prairie is vanaf september verkrijgbaar bij de luxe parfumerie en speciale La Prairie salons.

L’Occitane in Maasmechelen Village

In Maasmechelen Village vind je meer dan 95 boetieks met 150 premium mode en deco merken. Vanaf midden juni vind je er ook de producten van L’Occitane, de Franse referentie voor authentieke beautyproducten. “De zon, producten van de aarde en liefde voor de natuur vormen de essentie van mijn Provence. Het is deze essentie die ik met de wereld wil delen. Het is wat me heeft geïnspireerd om L’OCCITANE te creëren.” De woorden van Olivier Baussan – stichter van L’OCCITANE – zijn nog steeds een passende introductie voor een firma die, niettemin ze al meer dan 30 jaar oud én wereldbekend is, nog steeds in het kleine provinciale stadje van Manosque werkt, geïnspireerd door de tradities en technieken van het ongerepte land van de Provence. Van amandel douche-oliën en vochtinbrengers voor het gezicht op basis van rode rijst tot voet crème met lavendel olie en arnica extracten die populair zijn bij mannen, iedereen vindt er zijn gading.

Kuren en knuffelen bij Tim Torfs

Laat je maatpak in de kast en trek je tuinpak en je laarzen aan wanneer je kiest voor een ontspannend moment in wellness-instituut Tim Torfs in Beringen. Otto neemt je er mee naar de ongerepte natuur: mini-koetjes, een paard en een ezel staan er op jou te wachten. je beleeft er een creatief ontspanningsmoment in de weide zonder je gsm, zonder zorgen terwijl je de dieren verzorgt en knuffelt. Nadien geniet je 100 % privé van het kuuroord: buitenzwembad, spa, sauna’s, relaxruimte! Heerlijke bubbels maken dit unieke wellness-arrangement helemaal compleet. Dit arrangement duurt 5 uur en kan je reserveren vanaf twee personen (99 euro p.p.) Alle info vind je hier.