Zwemmen in drinkwater, maar dan echt, POMAZ introduceert DAISY+

Wij gaan de + toevoegen aan het reeds succesvolle Daisy waterbehandelingsconcept voor zwembaden (https://www.youtube.com/watch?v=OFvzQ6Fby20). Daisy staat voor een optimale waterkwaliteit van zwemwater, door samenwerking van op elkaar afgestemde producten welke leiden tot kraakhelder en gezond zwembadwater. De kracht is het totaalconcept waarbij coagulatie, vlokking, filtratie én desinfectie tot in detail zijn uitgewerkt. Simpel en laagdrempelig. Voor particuliere- en openbare zwembaden.
Lees verder

Juridisch: een parkeerboete op de privé-parking van je klant?

Een nieuwe klant onderhandelt op jouw kantoor over de voorwaarden. Bij het verlaten van jouw parking spreekt een politieagent de klant aan met de mededeling dat hij verkeerd geparkeerd stond op jouw parking. De agent wil hem zelfs een boete geven! Kan dit?

 Om een antwoord te geven op deze vraag moet er nagegaan worden of je parking moet aanzien worden als een “deel van de openbare weg” of niet! Dit lijkt misschien een beetje raar, maar er wordt in dergelijke gevallen in de praktijk nagegaan of op deze parking ons verkeersreglement van toepassing is of niet! Dit verkeersreglement is steeds van toepassing op de “openbare weg”. Alleen kunnen we niet zeggen wat er precies moet verstaan worden onder dit begrip “openbare weg” omdat er in onze wetgeving geen definitie van wordt gegeven! Daarom gaat men steeds na tot waar precies de openbare weg zich uitstrekt.
Lees verder

T&A: opleidingen

T&A organiseert in de winter van 2016 een aantal opleidingen betreffende hun Aquatop rolluiken.

14/01/2016
AquaTop praktijkopleiding:
Voormiddag: BASIS (09:00 – 12:00u)
Namiddag: GEVORDERDEN (13:00 – 17:00u)

28/01/2016
AquaTop praktijkopleiding:
Voormiddag: BASIS (09:00 – 12:00u)
Namiddag: GEVORDERDEN (13:00 – 17:00u)

04/02/2016
AquaTop technisch-commerciëel: (13:00 – 17:00u)
Bezoek aan de nieuwe productiehal
Nieuwigheden 2016
Cover configurator: uitleg a.d.h.v. praktijkvoorbeelden

Je kan inschrijven voor de voor-, namiddag of dagsessie. Info: + 32 14 23 74 95 – [email protected]

LMP POOL PARTS en de GROEP FIJA boeken vooruitgang in hun ontwikkelingsstrategie voor 2016

De start van de activiteiten in Nederland is een succes! De klanten maken er momenteel kennis met het grote aantal mogelijkheden dat hen aangeboden wordt (nieuwe producten, diensten, …) Ze hebben vanaf nu de keuze uit een groter assortiment artikelen (liners, panelen, zeilen, …) en genieten van gunstige voorwaarden op nieuwe segmenten zoals productiegoederen en domotica. LMP Pool Parts bedankt alle klanten voor de hartelijke ontvangst!

Lees verder

My NIVEKO pool

Op “My NIVEKO pool” kunnen klanten hun getuigenis kwijt over hun NIVEKO zwembad. Hier volgt het relaas van één van de NIVEKO klanten. Hij vertelt waarom hij koos voor een Niveko zwembad:

POOL voor sport en ontspanning

“We zijn zeer sportieve mensen en waren al meer dan 2 jaar op zoek naar een zwembad. Het was erg moeilijk om er eentje te vinden dat dezelfde moderne uitstraling had als ons huis en interieur. Bovendien heb ik er met mijn drukke professionele carrière behoefte aan om lange afstanden te zwemmen als een manier om mijn hoofd vrij te maken en klaar te zijn voor nieuwe uitdagingen. Voor mij is een zwembad letterlijk een plek om het lichaam te trainen…

Lees dit authentieke verhaal verder op: https://www.niveko-pools.com/my-niveko-pool/pieters/

Uitreiking wedstrijd Beste Zwembad-, Zwemvijver- en Saunabouwer

In onze vorige nieuwsbrief vermeldden we de winnaars van onze wedstrijd Beste Zwembad-, Zwemvijver- en Saunabouwer van 2015. We zagen echter één categorie over het hoofd: renovatie. Daarin behaalde Adam Piscines goud, Roosen Zwembaden zilver en Zwemwereld brons. Dat er wel degelijk interesse bestaat voor deze wedstrijd bewijst het krantenartikel dat Adam Piscines kreeg in een Waalse krant.

Uitreiking Wedstrijd Beste Zwembad-, Zwemvijver- en Saunabouwer 2015

Op vrijdag 4 december verzamelden zo’n 200 gasten in Hof te Rode in Schaffen voor de stilaan traditie geworden uitreiking van de prijzen in het kader van de wedstrijd Beste Zwembad-, Zwemvijver- en Saunabouwer. Organisatoren Kurt Dekeyzer van PSG en Joeri Dils van de BSPA verwelkomden zowel de deelnemers als de sponsors, juryleden en medewerkers die hun schouders onder deze wedstrijd gezet hadden.
Lees verder

LMP Pool Parts toont zijn ambities

LMP Pool Parts toont zijn ambities en versterkt zijn marktaandeel in Nederland. Dit beantwoordt aan een sterke vraag van de plaatselijke zwembadbouwers.

De Fija groep en het filiaal LMP Pool Parts zetten door in het groeiproces en verstevigen hun positie in de Benelux. In 2015 heeft LMP Pool Parts het commerciële team versterkt: in juni, door de aanwerving van zijn commercieel directeur en kortgeleden door de aanwerving van een nieuwe medewerker in Nederland. Bovendien legt LMP Pool Parts nog steeds de nadruk op productdiversiteit en –kwaliteit.
Lees verder

ALPHA WELLNESS SENSATIONS: nieuwe combi-sauna SAHARA

Alpha Wellness Sensations presenteert een mooie compacte sauna van slechts 150 cm x 100 cm x 200 cm. Ondanks de beperkte afmetingen heeft de gebruiker, dankzij de glazen voorwand en één glazen zijwand, toch een gevoel van ruimte. Bovendien geven de decoratieve cederstrips op de glazen wand nog voldoende privacy. Dankzij de oven van 3,6 KW in combinatie met een quartsstraler bereikt deze sauna altijd de juiste temperatuur. Een strip in zoutsteen met LED verlichting maakt deze cabine helemaal af.

www.alpha-wellness-sensations.be

 

COVREX® POOL werft sales manager aan voor het buitenland

Arnaud Degueldre (foto) is de nieuwe sales manager voor Covrex® in het buitenland.
William Troostenbergh (directeur Covrex® Pool Protection): ‘Het is voor onze verder expansie nodig dat we iemand full time kunnen inzetten in de landen waar Covrex® nog niet aanwezig is. Onze verkoop in het buitenland gaat voornamelijk via distributeurs. Het is daarom ontzettend belangrijk om de juiste distributeurs te vinden en er een nauw contact mee te onderhouden. Daarom werd Arnaud aangetrokken. Zijn kennis van de markt, zijn technische know how en zijn talenkennis waren daarbij ernstige troeven.’ www.covrex.com