Met het oog op de toekomst

Recent opende zwembadleverancier Starline Pools & Equipment één van de modernste productielocaties van vinylester zwembaden in Europa. Het bedrijf uit Valkenswaard investeerde in een bedrijfslocatie in Overpelt (net over de grens met België) waar met hypermoderne technieken wordt gewerkt. Een gerobotiseerd systeem zorgt ervoor dat er 6 vinylester zwembaden tegelijk geproduceerd kunnen worden, iets wat voorheen een langere tijd nodig had. De productietijd én de kwaliteit wordt hiermee aangescherpt. Als één van de modernste locaties van Europa investeert Starline in de toekomst. Op 3 oktober zet Starline Overpelt haar deuren open voor het publiek.

Nieuw en uniek
Deze innoverende productiefaciliteit komt er enerzijds om sneller aan de vraag naar vinylester Monoblock zwembaden te beantwoorden en anderzijds omdat het past binnen de bedrijfsfilosofie van het Valkenswaardse bedrijf. Sales & Marketingdirecteur Victor de Vries: “Onze klanten weten dat ze altijd kunnen rekenen op onze kwaliteit en het totaalconcept dat we bieden. Niet alleen leveren we de zwembaden, ook voor het hele adviestraject en montage door een uitgebreid dealernetwerk is men bij ons aan het juiste adres. En nu is het zelfs mogelijk om kopers te ontvangen in onze productiefaciliteit van meer dan 10.000 vierkante meter in Overpelt.” Via een carrousel, die geheel gerobotiseerd draait, wordt snelheid, kwaliteit en precisie gegarandeerd. De robot is geheel afgesteld op het snelle proces en zal diverse Monoblock types gaan produceren. In Overpelt worden meerdere polyesterproducten geproduceerd waaronder elementenbaden, zandfilters en sanitaire units.

Exclusief
Naast het dealernetwerk waar Starline exclusief mee werkt in de Benelux, kan Starline met deze locatie in Overpelt ook een vorm van exclusiviteit garanderen. Als één van de weinigen in de wereld, durfde Starline de stap aan naar een gerobotiseerd systeem. Op de grens van Overpelt en Lommel staat dé hightech in vinylester zwembaden. Exclusief, modern, volledig geautomatiseerd en met gegarandeerde kwaliteit en productietijd. Een exclusiviteit waar Starline, bekend van radio en tv, zijn imago aan dankt. Starline heeft verkooppunten in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Engeland en behoort tot de grotere zwembadfabrikanten in Europa van vinylester zwembaden. Daarnaast valt de groothandel Poolquip onder de moederorganisatie.

Sparein opent in stijl

interieur Spareininterieur SpareinAfgelopen weekend liep de countdownklok af voor Sparein. Dit privésauna- en wellnesscenter, gelegen in de kmo-zone Pareinpark in Beveren, opende na meer dan twee jaar cijferen, plannen en bouwen met een fantastisch avondfeest de deuren. Luxe en kwaliteit zijn de kernwoorden bij Sparein. Een 500-tal genodigden werd voor het eerste een blik gegund op het 930 vierkante meter grote center dat twee sauna-units en een wellnesscenter telt. Zaakvoerder Dirk Paternoster had kosten nog moeite gespaard om het openingsfeest alle glans bij te zetten. Met een emotioneel dankwoord richtte hij zich tot zijn financiële partners, medewerkers en familie. Daarna vloeide de champagne rijkelijk en konden de genodigden genieten van een warm buffet en een streepje muziek van o.a. Paul Ambach. In de volgende editie van het magazine Wellnessplus vindt u een uitgebreide reportage.

De tekeningen en het ontwerp zijn van de hand van architectenbureau Orens-Van Grimbergen. Onderstaande foto’s zijn ons aangereikt door David Pintens (fotodp.be)

Volle, jonge lippen

Logo Germaine de CapucciniDe huid van de lippen en haar contour is zeer gevoelig, dun en kwetsbaar. Constante gelaatsmimiek en externe factoren zoals koude, zon, UV-stralen en rook spelen haar parten. Helaas schenken we net aan dit deel van het gezicht het minste aandacht. Na verloop van jaren vermindert in deze zone het collageen waardoor verouderingsverschijnselen zichtbaar worden. Als gevolg hiervan verdunnen de lippen en drogen ze uit, de lipomtrek vervaagt en de eerste lijntjes en rimpels duiken op. Kortom, de lippen verliezen hun natuurlijke schoonheid.
Germaine de Capuccini introduceert in haar Excel Therapy O2- lijn twee nieuwe anti-aging behandelingen specifiek gecreëerd voor volle, onweerstaanbare lippen. De droom van elke vrouw, toch?

Zachte scrub voor lippen en contour
Deze scrub verwijdert geleidelijk de dode huidcellen van de lippen en de zone errond, voorkomt tegelijk dehydratatie en heeft een duidelijk volumineus effect.

Germaine de CapucciniVolumiserende ultra-correctie verzorging lippen en contour
Deze crème zorgt voor zachte, gehydrateerde lippen met een natuurlijke, volle en jonge look.

De huid wordt gevoed en beschermd door toevoeging van ingrediënten als het MPC-Defense Complex en Life-Cytoxygen die ook huidveroudering tegengaan. Hyaluronzuur zorgt voor een intensieve hydratatie en een uitzonderlijk volimuneus effect op lange termijn. Een hoog concentraat aan GHK Tripeptide voorkomt het verlies van elasticiteit en beschermt tegen UV-stralen.

De producten zijn dermatologisch getest en huidtolerantie ervan is bewezen.

Molenhoeve viert 20ste verjaardag

MolenhoeveWellness & Sauna Molenhoeve in Broechem-Ranst viert dit jaar haar twintigste verjaardag. Naar aanleiding hiervan biedt Molenhoeve haar klanten tal van uitzonderlijke voordelen aan. Klik hier voor meer informatie. Daarnaast mogen ze zich ook tegen eind oktober verwachten aan een exclusieve infraroodcabine. Die neemt de plaats in van de huidige biosauna.

Terugblik Professional Beauty & Wellness

Professional beauty & wellness 2010Afgelopen weekend vond in Kortrijk alweer de zesde editie plaats van de Professional Beauty & Wellnessbeurs. Zaterdag speelde het mooie weer even parten, want weinigen voelden zich geroepen om de beursgebouwen te bezoeken. Dat werd zondag evenwel volledig opgevangen met een ruime toeloop van geïnteresseerden. Deze beurs staat erom bekend dat er veel en goede contacten worden gelegd. Bij diverse live demo’s kregen we nieuwe producten (liefst eco-friendly) en behandelingen voorgeschoteld.  De wetenschappelijke context hiervan wordt steeds belangrijker. Hoe leg je anders uit dat ATP’s, CO2 en leds goed zijn voor de gezondheid? De consument – die trouwens steeds beter geïnformeerd is – wil tot in het detail weten hoe een product of toestel werkt en daaraan gaat steeds meer aandacht uit. Innovation Award De huidige trend is dan ook dat we er zo lang mogelijk zo goed mogelijk willen uitzien.

Innovaties troef op de voorbije Professional Beauty & Wellnessbeurs. Hier vindt u een overzicht van de producten die door de bezoekers met de Innovation Award zijn bekroond.

Op verzoek van de grote meerderheid van de exposanten zullen de beursdagen vanaf de komende editie gewijzigd worden naar zondag-maandag i.p.v zaterdag-zondag. Daarnaast zal de 7de editie van Professional Beauty & Wellness iets later plaatsvinden dan gewoonlijk: op zondag 2 oktober en maandag 3 oktober 2011 in Kortrijk Xpo.

De jury gaat op pad

Op de valreep kregen we nog tal van mooie inschrijvingen voor de wedstrijd van de Belgische Zwembad-, Sauna- en Zwemvijverbouwer van het Jaar. De eerste selectieronde is achter de rug en weldra gaat onze strenge jury op pad om goud, zilver en brons in de diverse categorieën te bepalen. Op vrijdag 10 december maken we tijdens een plechtige huldiging met aansluitend diner de laureaten bekend.