HydroStar haalt meer uit uw zwembad

Het HydroStar turbine-zwemsysteem van BINDER verandert een klein zwembad in een oneindig zwembad met slechts één druk op de knop. Het geheim van deze tegenstroom-installatie is de brede krachtige straal, waardoor uithoudingstrainingen mogelijk zijn zonder je te moeten draaien. Op de Aquanale, van 5 tot 8 november in Keulen, kunnen beursbezoekers de voordelen van dit turbine-zwemsysteem zelf ondervinden.

Lees verder

Internationale vakbeurs Aquanale in Keulen

Van 5 tot 8 november 2019 nodigen wij u uit om onze stand te bezoeken op de internationale zwembadbeurs in Keulen.

U vindt ons in hal 6.1, stand G028 H029. We raden u aan om uw gratis toegangskaarten te downloaden d.m.v. een registratie via de officiële website van de beurs. Vraag daartoe eerst uw persoonlijke toegangscode aan via [email protected]. Maak kennis met onze producten en ontdek onze nieuwigheden. We kijken ernaar uit u binnenkort te ontmoeten!

Lees verder

Speck pompen presenteert Badu Jet Turbo Pro

Welcome to the limit

Met de Badu Jet Turbo Pro, lanceert Speck pompen een unieke tegenstroominstallatie voor het premium segment op de markt. Het gelijkmatige en zachte stromingspatroon creëert een bijna natuurlijke zwemervaring in uw zwembad. Daarachter steekt een propeller technologie die nog meer voordelen voor zwembadbouwer en zwembadeigenaar biedt. Het nieuwe product wordt voor het eerst voorgesteld op de Aquanale te Keulen.

Lees verder

Bezoek Axess tijdens de Aquanale in Keulen

Geachte partner,

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen voor Aquanale in Keulen, de grootste vakbeurs in de branche, waar weer veel innovaties te vinden zullen zijn. U kan ons van dinsdag 5 november t.e.m. vrijdag 8 november treffen op onze standen B050 en C051 in Hall 6.1 en dit van 10u tot 18u. Vrijdag zal de beurs geopend zijn van 9u tot 16u. Indien u ons wil treffen op een specifiek moment is het raadzaam op voorhand een seintje te geven zodat we hier rekening mee kunnen houden. 

Lees verder

Ontdek de laatste nieuwigheden uit Italië aan de FITT-stand tijdens de Aquanale in Keulen!

FITT produceert al 50 jaar thermoplastische oplossingen voor de doorvoer van vloeistoffen en specialiseert zich al twintig jaar in toepassingen voor zwembaden. Die ervaring maakt het samen met de voortdurende focus op innovatie maken mogelijk om revolutionaire en hoogwaardige producten te ontwikkelen van gecertificeerde kwaliteit.

Lees verder

SCP Benelux presenteert Physico pH® CLM

Na het groeiende succes van onder andere de POOLeasy, PROpilot DUO en TURBOXY Control, biedt SCP BENELUX in exclusief partnerschap met het bedrijf AVADY POOL, fabrikant van waterbehandelingsapparatuur voor zwembaden en spa’s sinds 2011, nu een nieuwe versie van het paneel Physico pH® CLM voor zwembaden tot 1500m3.

Deze laatste, die tegelijkertijd pH en chloor (in ppm) regelt, uitgevoerd met de AvadyConnect® optie, maakt voortaan de controle en bediening van de parameters van de waterbehandelingsapparatuur mogelijk, voor een eenvoudig beheer van de zwembaden, via een speciale webinterface.

De geschiedenis van de activiteiten is ook beschikbaar via gegevensgrafieken dankzij deze toepassing (www.avadyconnect.com).

Lees verder