Zwemplezier voor het hele gezin

Traditionele tegenstroominstallaties zijn niet meestal sterk genoeg voor een effectieve duurtraining. De turbine-zweminstallatie HydroStar van BINDER ontwikkelt echter een krachtige, brede stroming, waardoor u optimaal rendement haalt uit uw training. Op de Piscine Global in Lyon zal een professionele zwemmer op een indrukwekkende manier het prestatievermogen van de HydroStar in liveoptredens demonstreren.

Het geheim van HydroStar zit hem in de natuurlijke stroming, die de stroming van een rivier benadert: Deze draagt het lichaam gelijkmatig, zodat de zwemmer zich helemaal op zijn arm- en beenbewegingen kan concentreren. De turbine-zweminstallatie wordt in zes vermogensklassen aangeboden, voor bijzonder prestigieuze sporters zijn er bovendien twee speciale uitvoeringen verkrijgbaar.

Lees verder

Fluidra België presenteert een groot aantal nieuwe producten op de salon Piscine Global 2018. Ontdek nu een aantal van deze nieuwe producten in avant-première.

Elektrolyseur ELITE CONNECT, technologie & comfort

Het assortiment intelligente zoutelektrolysesystemen ELITE CONNECT is geschikt voor baden tot 200 m3.

Evolutief: voldoet aan budgettaire beperkingen. Als de « full option » elektrolyser in eerste instantie niet mogelijk is, kan de gebruiker de functies van het apparaat naar wens laten evolueren naar een completer model dankzij toevoeging van de S-Driver® insteekmodules pH, Rx, Chloor.

4 aanpasbare modellen beschikbaar: ELITE CONNECT elektrolyser / + pH / + pH_ Rx / + pH_PPM

Aangesloten: via de CONNECT & GO-stuurkast of via PoolStation, welke reeds deel uitmaakt van de elektrolyser. Beheer en bestuur van alle uitrustingen, verlichting, warmtepomp, pomp… vanaf een SmartPhone.

Lees verder

Familie kunststof pompen Speck voor openbaar zwembad breidt uit

Speck Pompen stelt op de winterbeurzen nieuwe, nog krachtigere kunststof pompen voor van de series Badu Block Multi en Normblock multi. Het hoogwaardige kunststof is corrosiebestendig en houdt stand onder alle mogelijke belastingen in openbare zwembaden.

Drie jaar geleden stelde Speck de eerste types van de Badu Block Multi en de Normblock Multi voor, toen een ware revolutie op de zwembadmarkt. Niemand had zich tot dan aan kunststof pompen van dergelijk formaat voor de openbare markt gewaagd. Dankzij de know-how van Speck in het bereik van de kunststof pompen en van pompen in het algemeen, werden de pompen een groot succes. Talrijke baden zijn ondertussen met de pompen uitgerust, tot grote tevredenheid van de gebruikers.

Lees verder

Nieuwste Jet Massage-unit op Interbad in Stuttgart

Pahlén, Zweeds fabrikant van hoogwaardig zwembadmateriaal, stelde tijdens Interbad 2018 in Stuttgart haar nieuwste Jet Massage-unit voor aan het professionele publiek.

In bijna alle markten waar Pahlén actief is, is er een duidelijke trend naar kleinere maar beter, vollediger en hoogwaardiger uitgeruste baden. Dat weerspiegelt zich in een verschuiving van kunststof naar rvs/inox, ook bieden residentiële baden vandaag meer dan enkel de mogelijkheid om te zwemmen. Het zwembad van vandaag is bron van ontspanning en beleving.

Lees verder

“My sanctuary room”, toevluchtsoord voor personal wellness

Alpha Industries heeft weer een zeer gesmaakt optreden gemaakt en wel op de recente vakbeurs Interbad te Stuttgart.  Op dit internationale event voor pools, sauna’s, spa’s en wellness viel hun originele stand meteen op. De circelvorm was een fraai staaltje van creatief design en vakmanschap. Maar ook de geïntegreerde producten mochten er zijn en verenigden hoogste kwaliteit, modernste technieken en wegwijzende trends.

Lees verder

Wedstrijd “Beste Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer”

Ook in 2019 organiseren Zwembaden Plus en de BSPA de wedstrijd “Beste Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer”. Het is zoals steeds de bedoeling om de Belgische zwembad-, zwemvijver- en wellnesswereld verder te professionaliseren en zwembad-, zwemvijver- en wellnessbouwers de kans te geven uit te blinken en te benchmarken met de collega’s.

Waarom zou je inschrijven?

  • Benchmarken met de collega’s
  • Ontmoeting met en beoordeling door een professionele jury
  • Extra publiciteit en naambekendheid via Zwembaden Plus
  • Extra vertrouwen van potentiële klanten voor medaillewinnaars

Lees verder

SCP BENELUX – Bereid de winter voor met het ‘’Weekend’’ programma

Na een buitengewoon seizoen 2018 nodigt SCP je uit om je op de winter voor te bereiden dankzij het ‘’WEEKEND’’ spa programma dat dit jaar heel veel succes heeft gehad.

Het “Weekend” programma omvat 3 modellen van verschillende groottes uitgevoerd met: 3 tot 6 zitplaatsen (inclusief ligplekken), 30 tot 45 massagejets, 10 tot 16 LED-lampjes op de waterlijn, 3 tot 6 luchtjets, en meer. Het model 645 is tevens van een stereo systeem voorzien.

MODEL 330

Lees verder