POMAZ: nieuwe LED onderwaterverlichting

EVA Optic heeft een compleet nieuwe serie LED onderwaterverlichting ontwikkeld. Naast de B1 en Q2, welke al begin 2015 werden geïntroduceerd, volgen nu ook de nieuwe lampen in de A-serie: A6 en A12. Deze lampen gaan de huidige A-serie vervangen en zullen samen met de Q2 en B1 het nieuwe EVA onderwater assortiment gaan vormen.
De A6 20Watt vervangt de A1.
De A12 40Watt vervangt de A2 en A4.
Lees verder

INTERBAD (Stuttgart) volgend jaar 50ste editie

In 2016 zal Interbad haar 50ste verjaardag te vieren. Wat begon op kleine schaal in 1966, samen met de 18e Congres voor Zwembad en Bad Technologie, heeft zich ontwikkeld tot een van de grote internationale vakbeurs voor zwembaden, sauna’s en spa’s. Tien maanden voor het begin van Interbad 2016, hebben al meer dan 200 bedrijven al hun standruimte geboekt. Ongeveer 80 procent van de tentoonstellingsruimte is dan ook al stevig geboekt of is gereserveerd. In 2016 zal de beurs worden gehouden in een nieuwe plaats en zullen de verschillende tentoonstellingszalen beter met elkaar verbonden zijn. Bij de laatste Interbad in 2014 stelden ongeveer 450 exposanten hun producten en diensten voor op een oppervlakte van 32.000 vierkante meter.

De volgende Interbad vindt plaats in de Messe Stuttgart Centrum en wel van 27 tot en met 30 september 2016. Voor meer informatie: www.interbad.de.

INTERBAD STUTTGART zet in op sauna

Volgens de laatste onderzoeken bezoeken ieder jaar zo’n 31,4 miljoen Duitsers regelmatig een sauna en die cijfers groeien. Vandaar dat Interbad in Stuttgart volop inzet op sauna’s. Het is de beurs met ’s werelds grootste sauna-aanbod. Oude en nieuwe partners zullen het publiek verwelkomen op de jubileumeditie van 27 tot 30 september 2016. Aan boord van voor de eerste keer: Bundes Fachverband Saunabau, Infrarot- und Dampfbad eV (BSB), de Federale Vereniging van Sauna Constructors. De Deutscher Sauna-Bund e.V. (Duitse Sauna Association) is inmiddels uitgegroeid tot een traditionele deelnemer aan Interbad.

 

NIVEKO: intelligente “nPool control”

NIVEKO is een innovatief bedrijf. Voor 2016 plant de Tsjechische zwembadbouwer de invoering van het nieuwe intelligente “nPooL control”. Dit vereenvoudigde systeem om de controle van het zwembad en de technologie te vergemakkelijken werd ontwikkeld door NIVEKO zelf.

De “nPooL control” wordt ondersteund door een eigen applicatie die het de zwembadeigenaar of zwembadleverancier zal toelaten om het zwembad, technologie en andere externe componenten vanaf de mobiele telefoon of tablet te controleren. Op die manier is de eigenaar bevrijd van alle beslommeringen van het onderhoud en  gezond houden van zijn zwembad. Voor meer informatie kan u zeer binnenkort terecht op de NIVEKO website van het bedrijf.

www.niveko-pools.com