Roldeck PVC50 lamel: compact gemak

Wist u dat Roldeck® al sinds 1973 de ontwikkeling en productie van het Roldeck ® volledig in eigen beheer uitvoert?

Starline staat sinds het begin aan de basis en heeft daardoor een kwalitatief hoogwaardig product gecreëerd waarmee Roldeck® onderscheidend in de Europese markt is gemaakt en sindsdien zijn zij de voorlopers van nieuwe ontwikkelingen in de wereld van automatische zwembadafdekkingen.

En nu – ondertussen meer dan 40 jaar later – produceert Roldeck® in de geavanceerde productiefaciliteit van meer dan 10.000m2 in Overpelt (BE) alle mogelijke afwerkingen en een breed gamma aan Roldeck® lamellen voor zowel nieuwe als bestaande zwembaden, waaronder de Roldeck® PVC50 lamellen.

Lees verder

Double Spas by Portcril

De Double reeks van Portcril is de laatste nieuwe lijn spas die ontworpen werd met het 20 jarige bestaan van de firma.

De spas zijn gekenmerkt door een gestroomlijnd design met een dubbel ligbed. Deze reeks telt 3 verschillende modellen( 3 , 5 of 6 plaatsen) die volledig personaliseerbaar zijn naar eigen wens.

Toptechnologie in tijdloos design

BINDER presenteert de nieuwe inhang-uitvoering van zijn HydroStar turbine-zweminstallatie

Dankzij de innovatieve HydroStar turbine-zweminstallatie van BINDER kunnen eindelijk ook de bezitters van bestaande kleinere en middelgrote zwembaden trainen, zonder voortdurend te hoeven draaien. Op de Aquanale 2017 introduceert de onderneming nu een compacte, elegant ontworpen inhang-versie van de installatie.

Lees verder

Pomaz op Aquanale in Keulen

U heeft zeer waarschijnlijk al genoteerd dat de Aquanale in Keulen plaatsvindt van 7 t/m 10 november as. Pomaz exposeert daar samen met haar partners Dryden Aqua en Aqua Solar Zwitserland en verwelkomt u graag om samen met u de interessante producten en trends te bespreken. Of gewoon voor een lekker drankje, hopelijk tot ziens.

LMP Pool Parts Openday

Beste klanten, beste partners,

Noteer alvast de datum van de volgende Openday van LMP Pool Parts in uw agenda.
Op 21 februari aanstaande krijgt u (vanaf 9 uur) de kans om de verschillende exposanten te ontmoeten en met hen van gedachten te wisselen.
Dit keer zal dit mooie evenement plaatsvinden op de prestigieuze site van Autoworld in Brussel.

Heel de dag door worden er verschillende workshops georganiseerd.
Liefhebbers van mooie wagens mogen dit evenement gewoonweg niet missen.
Wij sluiten de dag af met een bezoek aan het museum, een walking-diner, gevolgd door een zeer feestelijke animatie (ambiance verzekerd)
De komende weken volgt er meer informatie.

Wij rekenen op een talrijke opkomst.
Tot zeer binnenkort!