Wedstrijd 2017-2018: inschrijven voor 30 juni 2017

Ook dit jaar organiseren Zwembaden Plus en de BSPA de wedstrijd “Beste Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer”. Het is zoals steeds de bedoeling om de Belgische zwembad-, zwemvijver- en wellnesswereld verder te professionaliseren en zwembad-, zwemvijver- en wellnessbouwers de kans te geven uit te blinken en te benchmarken met de collega’s.

Waarom zou je inschrijven?

• Benchmarken met de collega’s
• Ontmoeting met en beoordeling door een professionele jury
• Extra publiciteit en naambekendheid via Zwembaden Plus
• Extra vertrouwen van potentiële klanten voor medaillewinnaars

Om in te schrijven ga je naar www.zwembadenpro.be en klikt op de knop ‘wedstrijd’. Daar kan je je dossier invullen. En denk er aan: de preselectie gebeurt op basis van de informatie en de foto’s in dat dossier. Zorg dus dat je je unieke troeven duidelijk omschrijft, dat je de sterke punten van het project beschrijft en laat zien in de foto’s. Maak gebruik van mooie, professionele foto’s die de schoonheid, de creativiteit van het project duidelijk aantonen: de trap, de overloop, de boordstenen, de plage … En zéér belangrijk: zorg voor mooie, maar vooral duidelijke foto’s van de technische ruimte.

Je dossier moet ten laatste ingediend zijn op 30 juni. Na die datum aanvaarden we geen inschrijvingen meer.

Laat de wereld weten dat je een vakman bent

Vakkennis, betrouwbaarheid en kwaliteit, met deze kernwoorden weet je de consument het meest te bekoren. In het magazine Zwembadenplus streven we daarom al naar een duidelijke en volledige berichtgeving over zwembaden en wellness. Daarnaast hebben we samen met de BSPA in 2006 een platform opgericht om de vakman op het gebied van zwembaden en wellness extra in de spotlights te zetten. Met de wedstrijd van de Belgische Zwembad-, Wellness- & Zwemvijverbouwer van het Jaar bekronen we gedegen vakmanschap.

Elke Belgische zwembadbouwer en wellnessspecialist kan deelnemen aan deze wedstrijd en een bron van inspiratie zijn voor wie op zoek is naar een vakbekwaam zwembad-, sauna of zwemvijverbouwer. Als finalist krijgt u een bezoek van een professionele jury die uw project beoordeelt op zowel esthetisch als technisch vlak.

De laureaten krijgen media-aandacht in diverse magazines en online publicaties. Ook de consumentenmagazines Zwembadenplus en Wellnessplus tonen de winnaars in woord en beeld.
De wedstrijd van de Belgische Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer van het Jaar komt tot stand in samenwerking met:

combined-sponsor-logos

De VENUS sauna, met 3 dimensionale achterwand en gletsjerkei, brengt je in hogere sferen…

VENUS – GODIN – PLANEET & SAUNA

Venus, de Romeinse godin van de lief­de en bekend als planeet in ons zon­nestelsel. Beide betekenissen zijn van toepassing op de gelijknamige sauna. De zijwanden in natuursteen platen, het golvende effect van de 3D ach­terwand en de enorme gepolijste kei geven je het idee in hogere sferen te zijn beland. Genieten van de intens reinigende en ontspannende warmte in een sfeer van het ruime universum.

IMG_9929 Edite Lees verder

Rechte Ecolat® van ECO-oh! Nu ook verkrijgbaar in 50% dikkere versie

Het ECO-oh! assortiment omvat duurzame en sterke producten uit gerecycleerde kunststof. Made in Belgium. Ze geven het huishoudelijk plastic afval dat jij sorteert een tweede leven. Je maakt een milieu- én prijsbewuste keuze. Ze vergen immers geen onderhoud, zijn handig in gebruik, bestand tegen water en vocht en hebben een bijzonder lange levensduur. Lees verder

Emotion spas By Portcril

Emotion spas by Portcril is een nieuwe reeks spas die grenzen verlegt met een spannend en leuk design voor een betaalbare prijs, maar waar kwaliteit en comfort centraal staan.
Deze reeks spas kan standaard aangeboden in witte kuip met grijze buitenafwerking.
Wanneer er voor de Max emotion geopteerd wordt, kan keuze gemaakt worden uit verschillende felle kleuren. Lees verder

Pomaz

Pomaz introduceert een interessante lijn warmtepompen voor de zwembadbouwer, van kwaliteitsfabrikanten Hayward en Duratech, van instapmodel tot inverter. Met volledige ondersteuning, tot service op locatie.

De modellen Hayward warmtepompen die wij bieden worden verdeeld in exclusieve samenwerking met de fabrikant. En zoals altijd geldt bij Pomaz, enkel beschikbaar via de vakhandel, een bewuste keuze. De Aqua Easy warmtepomp, by Hayward, zien wij als instapmodel en kenmerkt zich door een zeer interessante prijs-/kwaliteitsverhouding. De inverter warmtepompen van Hayward en Duratech sluiten naadloos aan in ons constante streven naar een optimaal energie- en chloorarm zwembad. Wij lichten de mogelijkheden graag toe.

www.pomaz.nl Lees verder

Poolquip Kick-Off

Donderdag 23 februari was de kick-off voor 2017 bij Poolquip Nederland; de zwembad groothandel voor de professionele installateur.

Tijdens deze kick-off werden het nieuwe Poolquip logo, de nieuwe catalogus en een compleet nieuw assortiment voor de gehele zwembadbranche gepresenteerd door Poolquip Manager Robert Smits. “Your Pool, our equipment” is de nieuwe slogan die past bij de nieuwe uitstraling. Lees verder

Gouden project uit de wedstrijd 2016/2017

De Cock E&C won goud in de categorie ‘Particuliere Zwembaden in de prijscategorie tot 80.000 euro’.

Dit prachtige overloopbad met kraakhelder water rijst als het ware uit de bodem omhoog. De aflopende tuin wordt opgevangen door de oplopende wanden van het zwembad dat op die manier een zeer robuuste indruk wekt. Het aanpalende vakwerkhuis en het zwembad vormen een mooi koppel. Lees verder

Premie van de netbeheerder voor een warmtepomp: ook van toepassing op zwembaden?

Als men een woning of een appartement een warmtepomp laat plaatsen, dan kan men daarvoor een premie krijgen van de netbeheerder (Eandis of Infrax). De warmtepomp wordt met name aanzien als een milieuvriendelijk alternatief voor de klassieke verwarmingsinstallatie daar zij haar warmte uit de grond, het water of de lucht haalt met behulp van een compressor. Lees verder