Pollet Pool Group neemt Nederlandse marktleider Pomaz over

Het Belgische Pollet Pool Group neemt de Nederlandse zwembadspecialist Pomaz BV over. Pomaz is kennis- en productleverancier voor particuliere en publieke zwembaden in de Benelux. Het internationale Pollet Pool Group op haar beurt, bestaat uit 8 distributiebedrijven en 2 fabrikanten. Met de overname van de Nederlandse marktleider versterkt Pollet Pool Group haar distributieactiviteit.

Lees verder

LMP stelt verschillende veiligheidssystemen voor om zwembaden te beschermen

De rolluiken kunnen worden geleverd met een bevestigingskit (optie) die elk incident vermijdt dankzij zijn gepatenteerd systeem. 

De kits zijn gemaakt van een zeer stevig materiaal en zijn geschikt voor verschillende soorten zwembaden. Ze laten u toe het zwembad af te sluiten zonder dat u zich hoeft te bukken. Ze zijn ook verenigbaar met de meeste rolluiken.

Lees verder

Tips om uw tuin schoon te houden tijdens de herfst

Als u een Axess overdekking heeft, of u heeft interesse, dan bent u waarschijnlijk iemand die vaak zijn tijd in de tuin besteedt. 

De herfst is aangebroken en dat betekent dat de bladeren weer van de bomen vallen. Hoewel u met een zwembadoverdekking lekker verder kan zwemmen, blijven de bladeren toch nog van de bomen vallen. Hieronder volgen een aantal tips om uw tuin schoon te houden tijdens de herfst.

Lees verder

HydroStar brengt beweging in het zwembad!

Of het nu gaat om duurzwemmen, wellnessoefeningen of gewoon plonsen: het Hydrostar turbine zwembad van BINDER heeft voor elk wat wils. Het innovatieve systeem maakt niet alleen privé zwembaden veel aantrekkelijker, het is ook een echte aanwinst voor openbare baden. In het vakantiepark Vakantiepark ’t Rheezerwold in Hardenberg, Nederland, loopt HydroStar continu van ochtend tot avond.

Lees verder

T&A lanceert de COVERU-App

Met de gebruiksvriendelijke COVERU-app van T&A kunt u uw AquaTop lamellenafdekking bedienen m.b.v. uw smartphone.

Via de COVERU-app kan je niet enkel de afdekking op een eenvoudige manier bedienen, je krijgt ook terugmeldingen over de status. Bijkomend kan je als administrator rechten toekennen aan gebruikers en kan je makkelijk opvolgen wie wanneer de afdekking bedient.

Lees verder

Warmtepompen voor « Full Inverter » by Hayward

ALTIJD DE IDEALE TEMPERATUUR, tot 30% ENERGIEBESPARING IN ALLE STILTE!

Het volledige gamma warmtepompen van Hayward® is voortaan uitgerust met de technologie IN-TECH « Full Inverter ». Die combineert een compressor en een ventilator van het type Inverter.

Samen realiseren ze de beste ratio comfort / energieverbruik. Deze combinatie moduleert en reguleert immers met grote precisie het verwarmingsvermogen dat nodig is om de gewenste watertemperatuur te bereiken. Dat gebeurt altijd in functie van de externe klimatologische omstandigheden.

Lees verder

SCP BENELUX biedt zijn nieuwe WINTERBROCHURE aan

Na een geweldig nieuw seizoen ondanks een moeilijke start en onzekerheid, vooral wat het weer betreft, denken we al aan overwintering.

Met de intentie om onze professionele klanten zo goed mogelijk te helpen biedt SCP BENELUX zijn nieuwe WINTERBROCHURE aan.

U vindt alles wat u nodig heeft voor de voorbereiding, bescherming en veiligheid van de zwembaden. De vervangingsmarkt mag ook niet worden verwaarloosd. Deze markt laat uw teams in de winter roteren en terugkerende problemen vroeg in het seizoen voorkomen.

Lees verder