POMAZ LIVE op donderdag 18 februari

Op donderdag 18 februari (van 13.00 tot 19.00 uur) presenteert Pomaz een grote live productpresentatie. In tegenstelling tot de beurzen die u gewend bent staat dit event helemaal in het teken van live performances op “de werkvloer”. Bodemzuigers, verlichting, glasfiltratie met AFM, ontvochtigers en veel meer innovatieve producten die Pomaz voert, worden de gehele dag door u aan de tand gevoeld, besproken en beoordeeld. Want wij willen kennis en inzichten delen en samen met u de markt versterken. De hele dag zijn er demonstraties en clinics van de diverse merken. Uiteraard zijn er veel productspecialisten die uw vragen kunnen beantwoorden en u kunnen adviseren.
Lees verder

ZWEMBADWEDSTRIJD: INSCHRIJVEN VOOR 30 JUNI

Omdat we de impact van de wedstrijd Beste Zwembad-, zwemvijver en wellnessbouwer zo belangrijk vinden, komen we er ook graag vaak op terug. Denk er aan dat de inschrijvingstermijn vervroegd werd tot 30 juni!! We raden dan ook iedereen aan om een project te kiezen dat vorig jaar of nog eerder gemaakt werd. Ten eerste kan je daar dan in de lente fantastische foto’s van laten maken en ten tweede heb je dan een bad waarbij de tuin ook al volgroeid is. Dat geeft altijd leukere foto’s en het is op die foto’s dat de jury zich baseert. En op de info die je meegeeft, uiteraard. Wees niet te karig met gegevens. Prijs het bad aan alsof je het moet verkopen. Uiteindelijk moét je het ook verkopen, maar dan aan de jury. Ook niet vergeten: voor de zwembadbouwers moét er een duidelijke foto van de hele technische ruimte bij zijn. Zonder zo’n foto komt je project niet in aanmerking. Voilà, begin jullie hoofd al maar te breken over welk project je gaat indienen, zorg voor mooie foto’s en vul het inschrijvingsformulier in op www.zwembadenpro.be.

LMP: COATFLEX 150

LMP Pool Parts stelt zijn nieuwe gewapend membraan voor CGT – Coatflex 150.

Het gewapend membraan bestaat uit twee soepele en gladgeperste pvc-lagen die in het midden versterkt zijn met een driehoekig polyester raster. Dit membraan voldoet aan de Europese norm EN 15 836-2 en aan de vereisten van veelbezochte zwembaden (zwembaden van hotels en campings bijvoorbeeld) en is aanbevolen voor gezinszwembaden, met name in de volgende configuraties:
Lees verder

POMAZ: BLUE FOX

Een zwembad moet zo veilig mogelijk zijn, een aspect dat soms onderschat wordt. Pomaz is van mening dat het aspect veiligheid in en rondom zwembaden niet verzwegen mag worden. Het is belangrijk dat de branche toont bewust met hun product bezig te zijn. Daarom is het van belang dat ze de (potentiële) zwembadbezitter erop wijzen hoe ze de gevaren kunnen counteren.
Lees verder

POLLET POOL GROUP Nodigt uit

Op 25 februari organiseert Pollet Pool Group zijn jaarlijks Pool Event. Je kan er op een aangename en ontspannen manier kennis maken met de nieuwste producten uit hun gamma en met collega’s uit de sector. Nadien kan je genieten van een lekker hapje en live muziek.

Na het succes van vorig jaar is er ook dit jaar een speciale activiteit voor de vrouw achter de zwembadbouwer: het ‘Special Ladies Program’.
Lees verder

ZWEMBADWEDSTRIJD: Inschrijven voor 30 juni!

Ook dit jaar organiseren Zwembaden Plus en de BSPA de wedstrijd “Beste Zwembad-, zwemvijver- en saunabouwer”. Het is zoals steeds de bedoeling om de Belgische zwembad-, zwemvijver- en wellnesswereld verder te professionaliseren en zwembad-, zwemvijver- en wellnessbouwers de kans te geven uit te blinken en te benchmarken met de collega’s.

Let wel: de inschrijvingstermijn eindigt dit jaar op 30 juni!!!

Waarom zou je inschrijven?

–        Benchmarken met de collega’s
–        Ontmoeting met en beoordeling door een professionele jury
–        Extra publiciteit en naambekendheid via Zwembaden Plus & Pro
–        Extra vertrouwen van potentiële klanten voor medaillewinnaars
Lees verder

BSPA Jaarvergadering

Op dinsdag 26 januari vond de BSPA jaarvergadering plaats. Op de agenda stonden twee punten: de nieuwe Europese normen die vanaf dit jaar van toepassing zijn op zwembaden en de jaarvergadering met de verkiezing van de nieuwe raad van bestuur. Het vorige bestuur werd vlotjes herkozen en aangevuld met Eddy Albrecht van Pollet PoolGroup. Het bestaat nu uit: voorzitter Joeri Dils (T&A), secretaris Chris Den Hartog (Duktrad Marketing), penningmeester en TC 402 Alain Servais (LMP Poolparts), spiegelcommissievoorzitter en TC402 Jean-Luc Desmet (Woodline), Patrick Lebizay (CPR), Yves Respen (Procopi), Chantal Lelie (LC&DV), Mario De Clercq (Renolit), Kurt Dekeyzer (Zwembaden Plus) en Eddy Albrecht (Pollet Pool Group).
Lees verder

T&A Nieuwe website

Vorige maand presenteerde rolluikenfabrikant Technics & Applications (T&A) zijn nieuwe website. De nieuwe site oogt fris en biedt op een overzichtelijke manier de nodige informatie over de Aquatop, Aquaguard en Spaflex rolluiken.

De website is responsive en kan dus gemakkelijk bekeken worden op zowel PC als laptop, tablet en smartphone.

www.t-and-a.be

CLIMAWORLD Presenteert de ‘zwevende’ infrarood lounger

Gezondheid en wellness beleving worden vandaag meer en meer geïntegreerd in de eigen huiselijke sfeer. Hiervoor werd bij Climaworld de ‘zwevende’ infrarood lounger ontwikkeld. Deze infraroodstraler met gepatenteerde reflector zorgt voor een diepe straling tot diep in de spieren waardoor een betere doorbloeding ontstaat. Zwaar aanvoelende en pijnlijke spieren behoren tot het verleden.
Lees verder