LMP Pool Parts breidt zijn gamma uit, en start een nieuw partnerschap met de groep Pentair

Door deze nieuwe samenwerking wordt het productgamma verruimd, om beter te kunnen beantwoorden aan de verwachtingen van de klanten.

Om zijn klanten nog beter te kunnen bedienen, start LMP Pool Parts een nieuwe samenwerking met Pentair, en biedt het nieuwe producten aan.
Door dit nieuwe partnerschap toont LMP duidelijk zijn ambities om te groeien, en om nieuwe marktaandelen aan te boren in de Benelux.
Lees verder

BINDER: een fantastische trainingspartner

De HydroStar turbine-zweminstallatie is duidelijk superieur aan pompaangedreven systemen

Met de HydroStar turbine-zweminstallatie van BINDER is een langdurige zwemtraining zonder voortdurend omkeren nu ook in kleinere zwembaden mogelijk. De suggestie voor de ontwikkeling van het systeem kwam destijds van een klant van de specialist in zwembadtechniek. Hij kon nergens een tegenstroominstallatie vinden die aan zijn hoge eisen voldeed.
Lees verder

Nieuwe high-class standaard bij Speck: Badu Delta en Badu Delta Eco VS

Efficiënte curves. Spectaculaire details. Tijdloze kwaliteit. Uniek design. Dat is waar Badu voor staat. Meer dan ooit tevoren, komt dit tot uiting in de nieuwe Badu Delta. Deze kleinere versie van de Badu Profi is speciaal ontwikkeld voor het high-end privaat zwembad en biedt de professionelen een exclusieve pomp in het hoogste segment.
Lees verder

INTELLIFLO® WHISPERFLO® VSF pomp met variabele snelheid en variabel debiet

Een nauwkeurige debietregeling om de grootste energiebesparingen en de beste systeemprestaties te bieden

De IntelliFlo® VSF-pomp is de eerste pomp die zich aan veranderende omstandigheden aanpast en kan daardoor het
voorgeprogrammeerde debiet in stand houden om gedurende de hele filtratiecyclus optimaal te werken. Het is alsof uw pomp met een cruisecontrol uitgerust is.
Lees verder