T&A viert haar 20-jarig bestaan met een nieuwe lamel

Sinds 1995 produceert T&A kwaliteitsafdekkingen op maat. Bij de PVC lamellen was PVC solar jarenlang de standaard en deze lamel heeft in de voorbije decennia zeker haar dienst en effectiviteit bewezen. Vandaag neemt de polycarbonaat lamel echter steeds meer de plaats in van de PVC lamel. Dit hoogwaardiger materiaal heeft een heleboel voordelen zoals slagvastheid, een grote temperatuurbestendigheid en duurzaamheid.
Lees verder

JURIDISCH

Kan ik mij als onderaannemer rechtstreeks tot de bouwheer wenden om mijn betaling te bekomen indien de hoofdaannemer nalaat mij te vergoeden? De zogenaamde “rechtstreekse vordering”

Sinds het opnemen van Artikel 1798 in ons Burgerlijk Wetboek, beschik je als onderaannemer over een tweede vordering om je centen te recupereren. Je kan namelijk zowel bij de hoofdaannemer, als bij de bouwheer (de klant van de hoofdaannemer) aankloppen voor je centen.
Elk van hen zijn dus je schuldenaar en je kunt ze beiden aanspreken om de betaling van je factuur te bekomen. Je kan hiertoe één van hen beiden of ook beiden samen aanspreken.
Lees verder

POMAZ STELT VOOR: DE VELAQUA TRAINER

De Velaqua Trainer is de enige drijvende ‘Aquabike’ zonder pedalen, voor de sportieve en recreatieve zwemmer in privé en publieke zwembaden. De Velaqua Trainer is ontwikkeld voor vele wateroefeningen; aerobic, fitness, relaxen en functionele revalidatie. Het toestel is ergonomisch, licht en zeer eenvoudig te hanteren, te (de)assembleren en te transporteren. De Velaqua heeft een impact op de gezondheid, de conditie en het uiterlijke van de gebruiker.
Lees verder

ALPHA WELLNESS SENSATIONS

Wellness is een ervaring die je zintuigen prikkelt en je geest verwent. Dat is de passie en het doel van Alpha Wellness Sensations®. Het bedrijf meldt met veel trots de creatie van het grandioze wellnesscenter Sauna World in het Tatrasgebergte, als onderdeel van de reconstructie van het bekende Slovaakse resort Zelená Žaba in Trenčianske Teplice. Sauna World is ontworpen om een complete wellnesservaring aan te bieden.
Lees verder