Piscina 2013 Barcelona, 15-18 oktober 2013

De eerste beurs die aan bod komt is Piscina 2013 in Barcelona.

Volgens Eloi Planes, voorzitter van de beurs Dit keer wilden we de beurs promoten als een belangrijk interactief platform voor de wellness-sector. We maken tijdens de beurs met de hulp van internationale experts een analyse van de verschillende aspecten van de sector. We hebben daarom het Wellness & Spa Experience Event gecreëerd, een bijeenkomst waar Spaanse en buitenlandse ondernemers en professionals de gelegenheid krijgen om hun kennis te delen en zakelijke opportunitieten en nieuwe management- en marketingpistes te bediscussiëren.

U kan zich gratis registreren als VIP-bezoeker voor Piscina Barcelona. Ga naar “Registration” op www.salonpiscina.com en vul bij het registratieproces de code JNXWKVZF in.

Voordelen:

  • Gratis Vip-pas voor alle dagen (normaal tarief 18 €)
  • Snelle toegang via de International VIP desk
  • Toegang tot de VIP Area op de beurs
  • Gereduceerd tarief voor het congres

Officiële lancering van de beurs Piscine Global in Lyon

Van 18 tot 21 november 2014 vindt in Lyon opnieuw de beurs Piscine plaats. Maar vanaf dat jaar wordt Piscine omgevormd tot Piscine Global met de ambitie dé wereldwijde beurs voor de zwembad en spa-industrie voor de private en publieke sectoren te worden.

Op de beurs vindt de bezoeker 600 exposanten uit 35 landen. Er zullen 1167 merken vertegenwoordigd zijn. Verwacht wordt dat men 18 000 bezoekers uit 90 landen zal aantrekken.

Piscine Global 2014 omvat drie onderdelen:

  • residentiële zwembaden en spa’s
  • openbare zwembaden
  • aquatische en wellnesscentra

Schrijf dus nu deze data al in uw agenda: 18 tot 21 november 2014.

Oktober is beursmaand in zwembad- en wellnessland

Oktober is traditioneel beursmaand in zwembad- en wellnessland. Dit jaar is het niet anders en ze beheersen dan ook deze nieuwsbrief. We zijn er van overtuigd dat we velen onder jullie ergens wel zullen tegenkomen in Keulen of Barcelona. En intussen kondigt Lyon zich ook alweer aan voor 2014 als Piscine Global. En intussen loopt de wedstrijd van de Belgische Zwembad-, Sauna- & Zwemvijverbouwer van het Jaar. We wensen u veel leesplezier.

Belgische Zwembad-, Sauna- & Zwemvijverbouwer van het Jaar

Samen met de BSPA en in samenwerking met  LMP Poolparts, T&A, Bayroll, Distripond, Renolit en CDH zijn we intussen druk bezig met de afwikkeling van de wedstrijd van de Belgische Zwembad-, Sauna- & Zwemvijverbouwer van het Jaar waarmee we ieder jaar gedegen vakmanschap bekronen. Velen waren geroepen, slechts weinigen haalden de uiteindelijke selectie en ook daar vielen nog kandidaten af. Wil dat zeggen dat ze slecht waren? Nee, integendeel. Het niveau van de inschrijvingen lag ook dit jaar weer hoog. De uiteindelijke laureaten zijn diegenen wiens project dit jaar excelleerde. De uitslag wordt officieel bekend gemaakt in december. Wij houden u op de hoogte.

Aquanale: 22-25/10

Van 22 tot 25 oktober vindt in de messe van Keulen Aquanale 2013 plaats. Ook dit jaar biedt de beurs van Keulen een uitgebreid gamma van producten voor sauna, zwembad, wellness en toebehoren. Je vindt er informatie over Planning, bouw en uitrusting van zwembaden, ontwerp, bouw en uitrusting van de saunafaciliteiten en aanverwante vormen van baden, technische en sfeerapparatuur voor zwembad & spa, private spa’s, solariums, spa behandeling en diensten en media. Tegelijkertijd met Aquanale loopt in de Messe ook de FSB, de beurs voor Freiraum, Sport- und Bäderanlagen. De syergie tussen deze twee evenementen geeft Aquanale een bijkomende troef.