HEZEMEER

Het saunacomplex Hezemeer in Laakdal is overgenomen door de Nederlandse groep International Wellness Resorts (IWR). Die baat in eigen land al 7 wellnesscentra uit en is op zijn beurt eigendom van de Spaanse groep Aspro. “In onze sector is een consolidatie bezig”, zegt manager en ex-vennoot Michel Peeters van Hezemeer.
Lees verder

LMP Poolfair 2018

Beste klanten, beste partners

Op 21 februari 2018 vindt LMP Poolfair 2018 van LMP Pool Parts plaats op de prestigieuze site van Autoworld. Tal van fabrikanten zullen hier aanwezig zijn om hun producten tentoon te stellen aan zwembadbouwers, architecten en landschapsontwerpers.

Verschillende workshops zullen aangeboden worden en u kan eveneens genieten van een gratis bezoek aan het automuseum.
De dag wordt afgesloten met een walking diner en feestelijke animatie.

Mis dit niet !

STARLINE introduceert een nieuwe dienst voor de renovatie markt: Starline Pool Coating

Is het zwembad van uw klant toe aan een nieuwe uitstraling? Er bestaan ontzettend veel zwembaden die toe zijn aan renovatie. Het kan natuurlijk voorkomen dat het zwembad verouderd is, er beschadigingen of verkleuringen aanwezig zijn en u het zwembad nieuw leven wil inblazen. Starline biedt hiervoor een volledig nieuwe oplossing!
Lees verder

ALPHA-INDUSTRIES

Het Exclusieve merk DR-Kern by Alpha-Industries stelt zijn nieuwe Cerro lijn voor. Dit ruime assortiment bestaat uit aantrekkelijke infrarood-, sauna- en stoomcabines. Kenmerkend is de design voorwand in 8 mm veiligheidsglas incl. deur met Dr. Kern handvat, waardoor de diepe banken met ronde voorzijde meteen opvallen.
Lees verder

T&A

Technics & Applications, sinds 1995 fabrikant van automatisch zwembadafdekkingen en zonnepanelen, organiseert zoals elk jaar technische producttrainingen op zijn site in Geel.
De opleidingen gaan door in vier talen in januari en februari 2018.
Alle trainingen gaan door op het volgende adres: Klaus-Michael Kuehnelaan 9 – 2440 GEEL – België
Lees verder

PPG Inverter+ warmtepomp: Innoveren blijft een must voor behoud technologische voorsprong

PPG Inverter+ warmtepomp: Innoveren blijft een must voor behoud technologische voorsprong
De volgende generatie Inverter+ warmtepompen van Pollet Pool Group bouwen verder op de ondertussen alom geprezen full-inverter® technologie.
De PPG Inverter+ werd specifiek ontwikkeld voor de Europese markt en groeide de afgelopen drie jaar uit tot een van de meest toonaangevende zwembadwarmtepompen in Europa. Verschillende hoogtechnologische innovaties, specifiek afgestemd op de klimaatbehoeftes en seizoensschommelingen in Europa, moeten ervoor zorgen dat deze technologische voorsprong wordt behouden.
Lees verder

Pahlén AB: Auto-UV Titanium

Pahlén AB uit Zweden, fabrikant van zwembadonderdelen, stelt haar UV-desinfectie systeem in de kijker.
Na de internationale beurzen van Barcelona en Keulen is nog maar eens gebleken hoeveel nood er is aan een corrosiebestendige behuizing. Auto-UV van Pahlén heeft namelijk een titanium behuizing. Dat kan vooral van belang zijn bij installaties waar hogere werkdrukken worden vereist, maximaal 4 bar! Uiteraard ook in gevallen waar 100% bedrijfszekerheid een belangrijke rol speelt!
UV is geen vervanger voor chemicaliën in het zwembad, UV kan onder ideale omstandigheden het Chlorineniveau in uw bad tot wel 70% verminderen. Dat elimineert meteen ook grotendeels de nadelige bijwerkingen van chloor; rode ogen, huidirritatie, geurhinder, …
Lees verder

Mecodo IoT: het wellnesssysteem van de toekomst 

Het Mecodo IoT systeem laat u toe elk aspect van uw wellnessinstallatie te automatiseren, te controleren en te bedienen.
Met de wellnesssturing van Mecodo kan men nu ook meerdere filterpompen en zandfilters volledig in de sturing integreren waardoor terugspoelen en naspoelen onafhankelijk kunnen worden ingesteld per pomp en filter. Dit heeft als voordeel dat men bij overloopzwembaden ook voor een kleinere buffertank kan opteren.
Lees verder

BINDER: Effectieve training en weldadige ontspanning

De HydroStar zweminstallatie met tegenstroom vormt een uitbreiding op de toepassingsmogelijkheden van elk zwembad.
De HydroStar zweminstallatie met tegenstroom van BINDER ondersteunt permanente zwemtraining en ontspannende wellnessbehandelingen. De veelzijdigheid van het systeem is te danken aan zijn innovatieve technologie: In tegenstelling tot conventionele tegenstroominstallaties produceert HydroStar een gelijkmatige, krachtige stroming.
Lees verder

Proficiat aan alle winnaars!

Veel sfeer vrijdag 8 december in Hof Te Rhode op de uitreiking van de prijzen voor de beste zwembad-, zwemvijver,- en wellnessbouwer.
Het niveau van de wedstrijd stijgt elk jaar.  De uitgereikte prijzen winnen steeds meer aan belang als krachtig marketinginstrument dat vetrouwen wekt bij potentiële klanten.
Tijd om eens na te denken met welk project u in 2018 wil deelnemen. Hou onze site zwembadenpro.be in het oog voor meer info.