Pomaz en Calplas bieden exclusief polyester filters met 10 jaar fabrieksgarantie

Al flink wat jaren zijn veel klanten van Pomaz erg te spreken over de kwaliteit en uitstraling van de Calplas filters, uniek in haar soort. We merken uit de praktijk dat ook de publieke sector en andere watergerelateerde sectoren Calplas inmiddels op waarde weten te schatten. Misschien omdat Calplas polyester filters maakt met de kwaliteit van stalen filters. Vandaar dat we 10 jaar fabrieksgarantie geven.

Ook serieuze voorfilters worden toegepast, liters inhoud en afmetingen indien gewenst voor u op maat, Calplas maakt het.

Uitvoering in natura vs. eenzijdige ontbinding van de overeenkomst/vervanging van de aannemer

Wanneer een aannemer heeft nagelaten bepaalde werken uit te voeren of de voorziene werken op gebrekkige wijze heeft uitgevoerd, leidt dit vaak tot ellelange discussies en een vertroebeling van de relaties. De aannemer zal – al dan niet met succes – alsnog proberen om de meubelen te redden. De bouwheer zal daarentegen vaak al te snel een derde-aannemer wil aanstellen op kosten van de in gebreke blijvende aannemer.

De stelregel is evenwel dat eenieder gebonden blijft door de overeenkomst zolang deze niet op één of andere manier werd beëindigd. Dit impliceert dat elke aannemer in principe de mogelijkheid moet krijgen om de hem toevertrouwde werken ordentelijk uit te voeren en, in geval van gebreken, een herstel in natura kan nastreven. De aannemer mag dan ook steeds aanbieden om alsnog zijn verplichtingen na te komen, terwijl de bouwheer dit niet zomaar kan weigeren zonder gegronde redenen.

Lees verder

Nieuwe Aquadeck website: vertrouwde service in een PPG jasje

Als trots lid van de Pollet Pool Group introduceert Aquadeck haar nieuwe website www.aquadeck.nl.

Geheel in lijn met de look & feel van de Pollet Pool Group website vindt u op deze vernieuwde website alle info i.v.m. de Aquadeck zwembadafdekkingen. Bij Aquadeck staat service centraal en bovendien worden de Aquadeck producten en diensten verder uitgebreid door de koppeling met PPG. Laat u verrassen…

Lees verder op onze website www.aquadeck.nl

SLATE LITE – SUPERDUN STEENFINEER ÉN BUIGZAAM. 100% NATUURSTEEN.

Ongelofelijk maar waar. Natuursteen wat je kunt buigen? Ideaal voor toepassingen in de wellness sector. Licht van gewicht en toch écht natuursteen. Met Slatelite vindt u voor alle toepassingen een geschikte oplossing. Het speciale glinsterend effect wordt veroorzaakt door een groot aandeel aan mineralen. Het oppervlak van MYCA is harder en sterker van structuur. MYCA is dus bijzonder geschikt voor vloeren en vele andere toepassingen. De gekleurde SLATE kenmerkt zich door matte kleuren, maar ook door diverse bloemachtige patronen. Leisteen is qua materiaal poreus. Voor vloeren en wanden is het daarom gewenst SLATE te behandelen met een impregneermiddel.

Lees verder

Gouden project uit de wedstrijd 2016/2017

Climaworld won goud in de categorie wellness@home

Deze wellnessruimte in Knokke biedt alles wat je van wellness mag verwachten: een prachtig zwembad met mozaïekbekleding en een tegenstroominstallatie voor de sportieve zwemmer, een spa, een gecombineerde Finse & infraroodsauna en een met mozaïek bekleed stoombad.

Het geheel werd voorzien van de nieuwste waterbehandelingstechnieken met natuurlijke mineralen die door middel van diamant-hydrolyse waterstofperoxide aanmaakt. De volledige wellnessinstallatie wordt gestuurd door de door Climaworld ontwikkelde e-SwimControl IoT (internet of things) die communiceert met de domotica van de woning en die je kan bedienen via pc, laptop, tablet of smartphone.